Anmeldelse af Andre’s Monte Carlo – Las Vegas, USA‏

Anmeldelse af Andre’s Monte Carlo som er en anerkendt Michelin restaurant. Vi havde bestilt bord et godt stykke tid før vores besøg på denne restaurant. Andre’s er placeret på Monte Carlo Resort & Casino og er en gourmet restaurant med fransk mad under ledelse af chefkokken Andre Rochat.

Andre’s Monte Carlo, Las Vegas

Vi glædede os

Vi tog vores fine tøj på og kunne heldigvis gå til restauranten, da vi boede på Aria Resort & Casino som ligger lige ved siden af Monte Carlo Resort & Casino. Restaurant Andre’s ligger i bunden af Monte Carlo’s casino gemt lidt væk i et hjørne.

Lokalerne

Vi gik hen til restauranten hvor vi først skulle igennem to store aflukkede døre. Efter at dørene var lukket, var vi i en helt anden verden. Langt væk fra det omkringliggende casinos larm og der var helt fredfyldt, selv vores tjenere talte med en lav stemmeføring.

Lokalet hvor vi fik et bord var i stueetagen, der lå også lokaler og longeområde på første sal. Lokalet var mindre og utrolig intimt med masser af hygge. Det var en gammeldags stil med lidt twist af noget moderne.

Vores bord var dækket med smukt porcelæn, flot bestik og smukke glas. Vi sad omkring et stort rundt bord i behagelige bløde stole, der nu mere virkede som lænestole end spisebords stole. Tjeneren var der med det samme og spurte til vores ønsker.

Middagen

To af os havde købt en TravelZoo Deal der inkluderede en velkomstdrink og 3 retter. Den tredje bestilte en 5 retters menu. Til dette fik vi dejlig iskoldt vand heldigvis uden is, en flaske hvidvin og alt det brød med smør som vi ønskede.

Andre’s Monte Carlo, Las Vegas

Velkomstdrink

Vi startede med en velkomstdrink Kir Royal og en lille appetiz fra køkkenchefen, det var en filokurv fyldt med grønsager. Herefter fik vi alle tre okse carpaccio med citron aioli og champion. Vi var alle tre enige om, at det var det mest velsmagende og møre kød vi nogensinde havde smagt.

Forretter

Herefter fik den ene af os kammuslinger med selleri pure og safran sauce. En meget velsmagende og delikat ret. Den 3. ret i denne 5. rettes menu var kalvekæber med polenta og zucchini. Endnu en udsøgt ret.

Andre’s Monte Carlo, Las Vegas

Hovedret

Vi fik herefter alle 3 hovedretter. Den ene fik stegt kylling med grønsagspølser og kartoffelmos. Den bedste kylling vi nogensinde har spist og meget anderledes med grønsagspølserne.

Den anden havaborre med pasta, grønsager og dertil en trøffelsovs. Fisken var perfekt stegt, men pastaen var ikke et særligt passende tilbehør og var rimelig vandet og smagløs.

Den sidste fik andebryst med kirsebær/ande jus dertil squash gnocchi, kål og andeconfit roulade. Endnu en meget velsmagende og lidt anderledes måde at serverer andebryst på.

Andre’s Monte Carlo, Las Vegas

Imens vi spiste var tjeneren hele tiden omkring os. Sørgede for at der var kold Chardonnay i vores glas eller koldt vand.

Dessert

Vi fik herefter desserter. Den første var en varm chokolade fondant med vaniljeis og frugt. Virkelige lækkert og med en meget rig næsten kvalmende smag af chokolade. Retten var dog virkelig lækker da isen opvejede den dejlige men voldsomme chokolade.

Den anden af os fik en yderst velsmagende creme brulee og den sidste fik souffle hvor tjeneren lavede hul i souffleen som herefter blev fyldt med smeltet chokolade. Det var måske den udseendemæssige mest spændende dessert, men smagsmæssigt den kedeligste.

Andre’s Monte Carlo, Las Vegas

Andre’s Monte Carlo, Las Vegas

Anmeldelse af Andre’s Monte Carlo

Anmeldelse af Andre’s Monte Carlo er meget positive. Det var bestemt en rigtig god mad – og smagsoplevelser i nogle smukke lokaler med rigtig god service. Det var selvfølgelig en dyr oplevelse, men en nydelse at prøve at få anderledes og lækker gourmet mad. Så hvis pengene tillader det, vil vi bestemt anbefale et besøg på Andre’s.

  • Maden: 5/5
  • Service: 5/5
  • Stemning: 4/5
  • Prisen: Meget høj
  • Opdatering 2017 (maj) – restauranten er desværre lukket.