Anmeldelse af Best Western Falls Galli Hotel – Foz do Iguacu, Brasilien

Anmeldelse af Best Western Falls Galli Hotel som er et tre stjernet hotel. Vi havde på dette hotel bestilt to standard værelser. Indtjekningen gik fint og vi gjorde opmærksom på, at vi afventede en kuffert som vi desværre havde mistet undervejs og håbede nu på at den ville dukke op, indenfor de næste 3 dage hvor vi skulle bo på hotellet.

Best Western Falls Galli Hotel – Foz do Iguacu, Brasilien

Vores valg af hotellet var ud fra den rimelige pris og en god beliggenhed. Stedet var i taxa afstand til alle atraktionerne. Den vigtigste grund til vores besøg var området, var Iguacu Falls som er de mest imponerende vandfald i verden.

Værelserne

Værelserne indeholdte to queen size senge, et skrivebord med stol, tv, safe, aircon, gratis Wi-Fi, opbevaring og et badeværelse med meget stort bruseområde. Vi havde desuden en god udsigt fra værelset til poolen.

Det var ikke vild luksus på vores værelser som vores anmeldelse af Best Western Falls Galli Hotel også afspejler men der var hvad vi skulle bruge, så udmærket.

Best Western Falls Galli Hotel – Foz do Iguacu, BrasilienBest Western Falls Galli Hotel – Foz do Iguacu, BrasilienBest Western Falls Galli Hotel – Foz do Iguacu, Brasilien

Faciliteter og morgenmad

Der var morgenmad inkl. i opholdet, som var overraskende god.

Der er desuden 2 udendørs swimmingpools med liggestole, en restaurant og en cafe. Vi afprøvede dog ikke swimmingpoolene, det var simpelthen for koldt. Hotellet tilbød at arrangerer udflugter og leje af bil med chauffør. Vi benyttede os af det sidste og det fungerende rigtig godt til en rimelig pris.

Anmeldelse af Best Western Falls Galli Hotel

Dette hotel er rimelig godt i forhold til prisen og beliggenheden, men bestemt heller ikke mere. Det virkede en anelse slidt og efter vores mening, var det for langt væk fra byens centrum. Det trækker ned i vores anmeldelse af Best Western Falls Galli Hotel.

Vores manglende kuffert, hjalp hotellet med at rykke for og vi var heldige, den ankom dagen før vi skulle videre. Vi oplevede god og venlig service under vores ophold.

Vi giver 3 stjerner ud af 5 mulige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »