Anmeldelse af Cafe Ruben – Condado, Puerto Rico

Anmeldelse af Cafe Ruben som vi fandt ved et tilfælde, imens vi gik rundt i de små hyggelige gader i Condado kvarteret. Stedet ser ikke ud af noget særligt udefra, men vi kunne hurtigt spotte, at der her holdt de lokale til, så vi skulle vi selvfølgelig spise frokost her.

Frokost på Cafe Ruben – Condado, Puerto Rico

Frokost på Cafe Ruben – Condado, Puerto Rico

Vi vandt i Lotto

Det er altid som at vinde i lotto, når du finder de hyggelige små spisesteder og lige med et bliver en del af den hverdag, som de lokale har på en given destination. Vores anmeldelse af Cafe Ruben, bliver derfor også meget påvirket af det lokale miljø.

Lokalet

Selve indretningen på dette lille sted er ikke noget særligt, men hyggeligt med en stor bar og øer af træborde med tilhørende stole. Vi fik hurtigt en tjener der henvendte sig til os og udleverede et menukort.

Menukortet og drikkevarer

Men nu kom den store udfordring for menukortet var på spank og dette er ikke et sprog, som nogle af os mestre. Tjeneren var heldigvis behjælpsom med lidt engelsk oversættelse og tegnsprog som jo alle forstår. Det endte med at vi havde bestilt noget drikkelse, vand, kaffe og meget forfriskende frugtjuice og åbenbart nogle forskellige retter til vores frokost.

Maden

En ret med ris og kylling der var pyntet med lidt salat. Risene var kogt med bouillon og grønsager, kyllingen lækkert stegt uden at være tør og det var en meget velsmagende ret. En bøf med friske løg og salat, også en veltilberedt ret.

Den tredje ret, var en enorm kotelet med friske løg og salat, kødet var perfekt stegt og velsmagende. De var alle simple retter, men meget lækre og velsmagende, primært med fokus på kødet. Men til en frokost var det perfekt.

Frokost på Cafe Ruben – Condado, Puerto Rico

Frokost på Cafe Ruben – Condado, Puerto Rico

Frokost på Cafe Ruben – Condado, Puerto Rico

Anmeldelse af Cafe Ruben

Cafe Ruben var en god madoplevelse. Enkelt og meget veltillavet mad til en næsten latterlig lav pris. Det er selvfølgelig også positiv for en anmeldelse af Cafe Ruben Servicen. Stemningen på dette sted var i top og det var rigtig hyggeligt, at spise sammen med de lokale.

Frokost på Cafe Ruben – Condado, Puerto Rico

God mad sammen med de lokale, i hyggelig omgivelser.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.