Anmeldelse af Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi – Penang, Malaysia

Anmeldelse af Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi, som er en meget hyggelige restaurant. Den ligger kun lå få meter fra vores hotel, Parkroyal Penang. Vi kunne sidde udenfor og indretning var smukt, så vi virkelig fornemmede at hele restauranten lå midt i en frodig have.

Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi Penang, Malaysia

Indretningen udenfor

Et meget romantisk sted som vi besøgte en par gange og hvor der er dæmpet belysning, samt levende lys på bordene og rundt omkring i området. Udover den smukke indretning er servicen i top og det var altid en fornøjelse, at indtage et måltid mad her hvilket også trækker op, i vores anmeldelse af Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi.

Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi Penang, Malaysia

Menukort og drinks

Vi kom til at holde rigtig meget af deres cocktails. Det var især deres mojito som vi blev lidt afhængige af. De var dejlig store, iskolde og yderst velsmagende. Svært kun af nøjes med en af dem. Der er rigtig mange forskellige retter på menukortet og det at vælge imellem det store udbud. Der var dog to favorit retter, som vi synes var de bedste.

Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi Penang, Malaysia

Vores favorit retter

Den ene favorit ret, var en forret. Det var små spyd som havde forskellige former for kød bl.a.  oksekød og kylling. Dertil fik vi peanutsovs og sød chilisovs, som vi evt. kunne dyppe kødet i.

Dertil var der også stykker af indbagt brød med fyld af oksekød og grønsager. Bestemt en lækkert og meget velsmagende forret, som vi alle tre nød. Det var desuden hyggeligt med forskellige ting, som vi alle tre kunne sidde og dele.

Den anden favorit ret, var en hovedret som var kylling karry med ris. Det var stærkt, men ikke så du fik en brændende fornemmelse. Den havde masser af smag, kyllingen var ikke tør, grønsagerne dejligt sprøde og risene tilpas kogte. Virkelig lækkert.

Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi Penang, Malaysia

Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi Penang, Malaysia

Anmeldelse af Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi

Vi kan bestemt kun give en god anmeldelse af Ferringhi Garden Restaurant i Batu Ferringhi. En restaurant som er et godt valt til en god middag i hyggelige omgivelser. De serverede desuden en velsmagende dejlig iskold hvidvin, som var yderst lækker at nyde i de meget lune aftener.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.