Anmeldelse af Hofbräuhaus – Las Vegas, USA

Anmeldelse af Hofbräuhaus hvor vi prøvede at spise middag. Vi har tit talt om at vi en dag skulle prøve at spise middag her når vi har kørt forbi og nu var tiden til det. Vi har sågar fået en god anbefaling fra en lokal, at der skulle serveres lækker tysker mad i en god stemning. Så nu skulle det være, ikke mere snak det var tid til handling, vi besluttede at spise en tidlig aftenmad.

Hofbrauhaus, Las VegasHofbrauhaus, Las VegasHofbrauhaus, Las Vegas

Lokalet

Vi blev mødt i en slags forhal af en masse kvinder i den typiske tysker national påklædning. Den er en kort nederdel, hvid bluser med vest udenpå samt et forklæde. Vi blev vist ind i et enormt lokale og fik anvist en plads på en lang træbænk med tilhørende bord. Der var et krus med bestik og servietter så meget folkeligt og afslappet.

På en scene stod der et orkester og spillede typisk tysk tyrolermusik, ledsaget af noget der måske var sang. Så stemning var der masser af. Stedet er en kopi af et ølhus i München i Tyskland, der har samme navn. Der bliver på stedet holdt en masse events og der var desuden et stort udendørsområde.

Hofbrauhaus, Las VegasHofbrauhaus, Las VegasHofbrauhaus, Las Vegas

Mad og drikke

Vi bestilte alle tre dagens suppe som var tomatsuppe og egentlig ikke speciel tysk. Den var ok ikke noget særligt. To af os, som ikke skulle køre, drak dejlig tysk afkølet hvededøl.

Herefter skulle vi alle have vores hovedretter, en fik en klassisk Wienerschnitzel med tysk kold kartoffelsalat og tranebærsauce. En anden valgte en Jagerschitzel med championsovs og spetzel samt tranebærsauce. Den sidste fik en ret der hed Sauerbraten og var en ret med braiseret oksekød i rødvin, tilhørende dumplings og rødkål.

Vores schnitzler var udmærket, men ikke den store oplevelse. Den braserede ret var rimelig velsmagende. Det gennemgående tema med tranebærsauce må være en tilsneget amerikansk ting, det har vi ikke oplevet i Tyskland

Hofbrauhaus, Las VegasHofbrauhaus, Las Vegas

Hofbrauhaus, Las Vegas

Hofbrauhaus, Las Vegas

Anmeldelse af Hofbräuhaus

Stemningen hvis du altså er til tyroler musik, kan der ikke klages over. Stedet prøver også at lave det som en tysk ølstue og det kom de rimelig godt fra. Men maden, smagen og tilberedningen var langt under middel, den var kedelig og flad.

Niveauet var slet ikke på højde med priserne og den kvalitet du normalt vil opleve i Tyskland. Nu var der heller ikke nogle af os, der troede at de ansatte, på nær musikkerne, har været i nærheden af Tyskland eller sågar ved hvor det ligger på verdenskortet.

Samlet kommer vi nok ikke igen, da maden er alt for dyr og dårlig. Servicen var rimelig ok, men det allerbedste ved vores besøg var de lækre fadøl og den tilkøbte saltkringle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »