Anmeldelse af Hotel Milano – San Juan, Puerto Rico

Anmeldelse af Hotel Milano som blev vores valg, fordi vi ville bo midt inde i Old San Juan. Valget faldt på Hotel Milano, der er et lille 2,5-stjernet hotel. Hotellet er ikke særlig stort med sine 30 værelser og har en hel fantastisk central beliggenhed.

 

Hotel Milano – San Juan, Puerto Rico

Værelset

Vi fik tildelt et værelse som indeholdte en king size seng, reol med lille ikke særlig anvendeligt tv og et bord med to stole. Der var køleskab, aircon, Wi-Fi og et meget lille, men dog anvendeligt badeværelse med kar og dermed øvelsen op i karet for at bruse sig.

Det som var underligt ved værelse var vinduerne på hotel Milano. De var meget små og de var placeret helt oppe ved loftet. Det bevirkede at vi slet ikke have nogen udsigt og fik fornemmelsen af, at være i en kælder, hvilket ikke var tilfældet. Men kælder fornemmelse fik vi desværre lige med det samme og trækker væsentligt ned, i vores anmeldelse af Hotel Milano.

Værelset var generelt slidt, med der var rimelig rent og det fungerede. Men Hotel Milano blev valgt ud fra sin beliggenhed midt inde i San Juan for at vi kunne nyde byen mest muligt og heldigvis så brugte vi ikke særlig meget af vores tid på værelset.

Hotel Milano – San Juan, Puerto Rico

Hotel Milano – San Juan, Puerto Rico

Hotel Milano – San Juan, Puerto Rico

Hotel Milano – San Juan, Puerto Rico

Beliggenhed

På hotellet er der desuden en lille restaurant, som vi dog ikke fik prøvet. Lokation, lokation, lokation, beliggenheden var alt på dette sted. Vi kunne træde lige ud af hotellets indgang, så var vi i en lille hyggelig gade midt i byen.

Anmeldelse af Hotel Milano

Hotel Milanos beliggenhed opvejede dog at hotellet ikke var særlig charmerende indvendig og virkede meget slidt. Et hotel der virkelig trænger til en up-date og derfor er vores anmeldelse af Hotel Milano også derefter. Hotellet var dog rimelig i pris, i forhold til de ellers meget dyre hotelpriser i San Juan.

Vi giver Hotel Milano 2 stjerner ud af 5 mulige stjerner.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.