Anmeldelse af Mercure Dunedin – Dunedin, New Zealand‏

Anmeldelse af Mercure Dunedin som blev det historiske hotel vi tjekkede ind på. Hotellet var valgt primært ud fra den meget centrale beliggenhed. Selve bygningen er udvendig en meget smuk renoveret bygning og hotellet har forsøgt at bevare lidt af den gamle stil, bl.a. bibeholdt den gamle elevator.

Mercure Dunedin

Mercure Dunedin

Værelset

Vi fik tildelt et værelse på 5. sal. I værelset var der 2 senge, skrivebord, opbevaring og et tv samt badeværelset med badekar. Der var ingen “air con” men et varmeapparat og vinduer med udsigt til baggården.

I forhold til værelset generelt, var det historiske dog forsvundet og det var direkte kedeligt. Småt, upraktisk og den charme der kunne have været, var væk. Badeværelse, hvor du skulle lave øvelsen med at bruse sig i badekarret, var på grænsen til ubrugeligt. Det hele virkede også lidt snusket.

Annettes dyne var fyldt med pletter. Hun påpegede dette og hotels manager kom og den blev skiftet men bare til endnu en, fyldt med pletter. Til sidst fik vi tæpper i plastikposer, som skulle være kommet direkte fra renseriet. Ret klamt!

Mercure Dunedin

130604 Mercure Dunedin - Dunedin, New Zealanz 3130604 Mercure Dunedin - Dunedin, New Zealanz 2Faciliteter

I tilknytning til hotellet var der en bar og restaurant, med mulighed for morgenmad og aftensmad.  Vi prøvede restauranten og fik nogenlunde mad til rimligelige penge. Der var 30 minutters fri internet i lobbyen, så det var faktisk ubrugeligt. Parkeringen skulle foregå på en tilfældig plads i en af sidegaderne i nærheden af hotellet. Ikke noget vi var særlig trygge ved men vi havde ikke andet valg.

Anmeldelse af Mercure Dunedin

Mercure Dunedin‏ var det billigste af alle vores overnatninger i New Zealand og det var der nok en grund til – ca. DKK 500. Hotellet var klamt, nusset og beskidt. Bestemt ikke et sted vi kan anbefale til nogle.

Efterfølgende fortsatte Mercure Dunedin‏ den “gode oplevelse” med uberettiget, at trække  NZD 18 fra vores kreditkort. En sag der efter en del mailkorrespondance senere blev slettet.

Da vi ikke giver minus, bliver det til 1 stjerne ud af 5 mulige.

Opdatering: Efter vores besøg har Mercure Dunedin skiftet navn til Park Regis Dunedin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »