Anmeldelse af NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Holland

Anmeldelse af NH Grand Hotel Krasnapolsky, som er et luksuriøst 5-stjernet hotel der ligger i hjertet af Amsterdam, med udsigt over den berømte Dam plads, var vores valgt til overnatning. Hotellet ligger i en historisk bygning, der stammer helt tilbage fra år 1866 og hotellet har den fordel, at alle de store attraktioner ligger indenfor gåafstand.

NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Holland

NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Holland

Værelset

NH Grand Hotel Krasnapolsky er et kæmpe stort by-hotel og har hele 468 værelser og er dermed det største 5-stjernede hotel i Benelux-landene. Vi fik tildelt to standard værelser på ca. 25 m2, som indeholdte safe, aircon, opbevaring, mulighed for at lave kaffe og the.

Der var skrivebord med stol, gratis WI-FI, tv-møbel med fladskærms TV, kingsize seng, bord med to stole, et badeværelse med kar og dermed øvelse op i karet for at bruse sig.

Værelset er holdt i den ”gamle stil” med respekt for bygningen. Men værelset virkede overhoved ikke luksuriøst, som du ellers ville kunne forvente det af et 5-stjernet hotel. Det fremstod slidt, med gamle møbler og et direkte gammeldags badeværelse.

Der virkede rent, hvilket er det vigtigste. På et 5-stjernet hotel, havde vi forventet meget mere luksus og det trækker ned i vores anmeldelse af NH Grand Hotel Krasnapolsky.

NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Holland

Faciliteter

På hotellet er der desuden en lounge med servering af småretter, en restaurant, bar, cykeludlejning og fitness rum. Men det allerbedste ud over beliggeheden, er den imponerende, historiske og meget smukke vinterhave som der er på hotellet.

Morgenmad

Vores ophold inkluderede morgenmad, som blev serveret i vinterhaven, hvilket var et imponerende rum at spise sin morgenmad i. Morgenmadsbuffeten inkludere alt, hvad du kan ønske dig selv champagne, så det var vildt og super lækkert.

Der var også mulighed for, at få lavet æg efter eget ønske ved en æggestation. Ja, udvalget var enormt og vi kunne ikke finde noget som vi manglede i dette udvalg. Bare det at sidde i dette historiske rum med det fantastiske lys som der kom ind igennem hele glastaget gjorde, at vi bare nød øjeblikket og næsten helt glemte, at spise vores morgenmad.

NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Holland

NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Holland

NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Holland

NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Holland

Lobby cafeen

Vi satte også pris på, at sidde i hotel lobby cafeen, hvor vi kunne nyde en kop kaffe og måske være heldige og få et bord med vindue ud til Dam Pladsen, så vi kunne drikke vores kaffe og kigge på menneskerne og det mangfoldige liv ude på pladsen.

NH Grand Hotel Krasnapolsky – Amsterdam, Holland

Anmeldelse af NH Grand Hotel Krasnapolsky

Vi nød vores ophold på dette historiske sted, som NH Grand Hotel Krasnapolsky er. At hotellet har status som et 5-stjernet hotel, er for os meget uforståeligt. Hotellet er ikke særlig lækket og værelser er på ingen måde indbydende, hvilket også afspejles i vores anmeldelse af NH Grand Hotel Krasnapolsky.

Hvis det kun var værelserne og servicen ville vi kun give 3 stjerner, men den fantastiske beliggenhed og den historiske bygning gør er medvirkende til vores stjerner.

Vi giver derfor 4 stjerne ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.