Anmeldelse af Norwegian Economy Class

Anmeldelse af Norwegian Economy Class som blev valgt til vores rejse til Marokko. Den direkte flyvning og en rimelig pris gjorde vores valg nemt. Vi har tidligere fløjet med Norwegian og det fungerer rimelig godt. Du bliver transporteret fra A til B uden det er noget særligt.

København – Marrakech (flyvetid 4 timer og 30minutter)

Norwegian Economy ClassLavprisselskab

Du skal oveni den rimligt pris for billetten betale ekstra, hvis du vil have sædevalg og indtjekket bagage med. Der er tilladt 10 kg, som må medbringes som håndbagage uden ekstra betaling.

Der er ingen forplejning inkluderet i en flyvning med Norwegian, men der er mulighed for at købe både mad og drikke. Der tilbydes desuden køb af toldfrie varer, som nu ikke er særlig billige.

Prisen for sædevalg og indtjekket bagage er forholdsvis høj i forhold til den rå billetpris, men det er jo et lavprisselskab så alt ud over et sæde koster.

Norwegian Economy Class

Det er dejlig behageligt og nemt at vi i Københavns lufthavn selv har muligheden for at tjekke ind, for bagefter selv at scanne og sætte vores bagage på båndet. Hurtigt og ikke noget med at vente i en lang kø.

Kaos med håndbagagen

Bordingen ude ved gaten gik fint selvom det jo var en af de gates der ligger allerlængst væk i lufthavnen. Inde i flyet var der det sædvanlige show omkring folks bagage, som der ofte er,  når det koster penge at medbringe mere end sin håndbagagen. Næsten alle de rejsende havde for meget håndbagage. Der skulle flyttes rundt og masses for at flyet endelig til sidst var pakket ordentligt.

Sædet på Norwegian Economy Class

Selve sæderne i flyet er i to rækker med tre sæder i hver side. Sæderne er af læder, men de er smalle og du sidder meget tæt. Når du som en af os er to meter høj, er der ikke plads til benene. Der kom nogle hudafskrabninger på knæene efter denne flyvning.

Norwegian Economy Class Norwegian Economy Class Norwegian Economy Class

Bording så lang tid før – Det er ikke i orden

Der er dog en ting som vi ikke synes var i orden. På hjemturen blev vi boardet 45 minutter før afgang, hvilket betød at vi sad ude i flyet i al den tid. Det var fuldkommen unødvendigt, især fordi vi blev forsinket på vej hjem og kaptajnens forklaring var, at det havde taget for lang tid at boarde!!

Norwegian Economy Class

Anmeldelse af Norwegian Economy Class

Flyvningen var meget behageligt og det er god service, at der er gratis Wi-Fi ombord. Internet forbindelsen er ikke verdens hurtigste, men det fungerede dog uden problemer.

Vi havde en rimelig tur fordi vi bare skulle fra A til B hurtigst muligt til en rimelig pris. Så Norwegian opfyldte vores behov og som sådan, var det en rimelig god oplevelse.

  • Fløjet 2015 (januar)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »