Anmeldelse af Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Anmeldelse af Restaurant Elements som tilbyder hyggelige lokaler, dæmpet belysning, behagelige møbler og smukt opdækkede borde som bestemt indbyder til et besøg. Den yngste i selskabet havde fødselsdag, så det var nærliggende at afprøve vores hotel Tallink Hotel Riga’s restaurant Elements.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Lokalet

Vi blev modtaget af en venlig tjener som anviste os et bord. Selve lokalet som ellers er enormt er snedigt opdelt med florlette gardiner. Det medvirker til at rummet næsten ud over at være hyggeligt også fik en intim stemning.

Vi fik anvist et bord, hvor vi havde fornøjelsen af at kunne kigge ud på livet i gadebilledet.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Drikkevarer og appetizer

Vi fik et menukort og besluttede at vi til denne menu ville bestille en flaske hvidvin. Tjeneren kom med en flaske og heldigvis en isspand, så resten af vores vin kunne være afkølet under middagen.

Køkkenchefen sørgede for at vi fik serveret en lille appetizer, lidt cremet ost med en reje og vi fik en brødkurv med flere forskellige slags brød, smør og sort salt. Lækkert og altid positivt i forhold til en anmeldelse af Restaurant Elements.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Forretter

Vi besluttede at bestille tre forskellige forretter. Den ene valgte en cæsar salat med stegt kyllingen. Friskt og lækkert med en fantastisk skøn dressing og lækre store parmesan flager. En rigtig velsmagende forret.

Den anden i selskabet bestilte kanin pie som dekorativt blev serveret i en glaseret urtepotte. Den lille urtepotte indeholdte bønner, squash ost, kanin og en sprød bacon kiks.

Den sidste i selskabet havde valgte catfish med gulerods og æble pure, rødbeder, krebs og hollandaisesovs. Alle 3 forretter var rimelig lækre forretter, selvom kanin pien ikke var det store hit.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Hovedretter

Til hovedret besluttede vi, som vi tit gør for at få så mange forskellige smags oplevelser, så vi bestilte tre forskellige retter. Den ene af os fik en bøf af kød fra New Zealand men majspuré, polenta, gulerødder, stegte kantareller og kål. En yderst velsmagende ret med perfekt tilberedt kød.

Den anden ret var Bøf alla Lindstrøm burger i en hjemmelavet græskar bolle tilsat blåskimmelost. Til denne burger var der løg og tyttebær marmelade samt hjemmelavet kartoffel- og rødbede chips. Burgeren var super saftig og velsmagende. De søde marmelader gav retten lidt kant, men chipsene var en anelse kedelige.

Den tredje hovedret var Nordsø ørred med kantareller, rosenkål, romanesco puré og en skum lavet af østers. Lækkert, frisk og velsmagende.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Desserter

Til dessert kunne to af os slet ikke lade være med at vælge is som var en af deres signatur desserter. Vi fik en anretning smukt serveret på et fad med fire forskellige slags hjemmelavet is fra Element. En is havde smag af solbær med chokolade småkager, den anden kaffesmag med vaffel, den tredje smag af butternut squash og den sidste is var en vanilje is.Virkelig en fest i munden og super lækkert.

Den tredje valgte en dessert der hed Milk and Honey en signatur dessert hos Element. Vi kiggede dog lidt, da den blev serveret i det som lignede en fuglerede med to æg i men jo det viste sig at være en dessert.

Den bestod af creme brulee i bunden af fuglereden, det ene æg var en donut med smag af kirsebær og hindbær og det andet æg var sorbet med smag af multebær og limeblomst. Der var desuden en småkage til. En fantastisk dessert om både var anderledes præsenteret og en af de bedste dessert vi har smagt.

Restaurant Elements, Tallink Hotel Riga – Riga, Letland

Anmeldelse af Restaurant Elements

Vi havde en rigtig god madoplevelse på Restaurant Elements. Vi fik super lækker veltilberedt mad som også eksperimenterende. Desuden var det smukt samt fantasifuldt anrettet og servicen var i top.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Jeg rejser med min datter Maria og min mand Tore, hvor vi elsker at leder efter skyskrabere og TV-Tårne. Det er som regel mig der skriver indlæg til vores rejseblog OnTrip.dk, har styr på rejseøkonomien og finder vores næste eventyr. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 58 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

Translate »