California State Capitol – Sacramento, USA

California State Capitol er den Californiske stats regeringsbygning som blev bygget fra 1861-74.  Bygningen huser to kamre staten lovgiver og guvernørens kontor. En meget smuk hvid bygning med den berømte kuppel som tit forbindes med regeringsbygninger i USA.

Sacramento

Området udenfor bygningen

Bygningen er omgivet af en park som er meget smuk og utrolig velholdt. I parken er der masser af træer, buste og blomster. Selvfølgelig er der også appelsintræer, nu da vi er i Californien. Der er masser af muligheder for at sidde på en af de mange bænke, slappe af og nyde stilheden. Du kan gå rundt om bygningen i parken men bygningen indenfor kan du også besøge.

SacramentoSacramentoCalifornia State Capitol - Sacramento, USA

Indenfor i California State Capitol

Indenfor i California State Capitol, er bygningen lige så smuk som udenfor især dens kuppelloft. Der er en masse udstillet rum, som er indrettet som de var for mange årtier siden. Her kan du se hvordan de forskellige kontoer så ud.

Der er et museum og du kan se Californiens vartegn en grizzly bjørn. Bjørnen som også er Californiens flag. Det var en god gratis oplevelse og en meget smuk bygning, hvor vi rigtig kunne fornemme historiens vindesus.

SacramentoSacramentoSacramento