Central Park det grønne åndehul – New York, USA

Central Park det grønne åndehul i New York. Parken skulle besøges, selvom det var frysende koldt denne tidlige forårsdag i april. Vi var lidt dovne, ramt af kulden, så pigerne valgte derfor at køre en tur rundt i parken i en hestevogn.

Central Park – New York

Central Park det grønne åndehul

Central Park det grønne åndehul, kunne i 2003 fejre sin 150 års fødselsdag og er nok det mest berømte kunstige anlagte grønne område i verden. Parken er 350 hektar stor og dermed større end hele fyrstedømmet Monaco. Der findes 26.000 træer foruden 275 fuglearter.

Den besøges, af flere mennesker end der er indbyggere i mange lande nemlig 15 millioner om året. Der er nok ingen newyorkere der ville kunne forstille sig et liv uden Central Park. Den er et smukt fredfyldt åndehul, i den ellers meget larmende og hektiske storby.

Central Park – New York

Central Park – New York

I hestevogn rundt i Central park

Inden vi startede vores tur rundt i Central Park, blev pakket godt ind i tæpper. Dejligt så kunne holde varmen inden turen startede.

På vores lille tur i hestevognen som varede ca. 30 minutter, så vi kun et lille glimt af denne enorme park. Der var nu heller ikke særlig mange mennesker der havde vovet sig ud denne dag i det usædvanlige kolde vejr. Parken var smuk nu hvor alt var begyndt at spirer med enkelte træer, som endda var sprunget ud.

Lidt underligt at vi kunne føle os helt små og nærmest pakket ind i New Yorks lille oase og nyde stilheden og skønheden. Vi kunne kigge op på alle giganterne til skyskraberne i udkanten af Central Park. Ud til det super hektiske liv som der leves udenfor. Super kontrastfyldt.

Central Park – New York

Central Park – New York

Central Park – New York

Appel Shop

Mens pigerne nød synet af Central Park, valgte den mandlige del af selskabet af bruge tiden i den nærliggende enorme Appel shop der er imponerende indrettet og hvor du efter at have stået i kø udenfor, går ned i butikken fra gadeplan.

Central Park – New York

Central Park et must-see i New York. I denne park finder du ro og stilhed.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Jeg rejser med min datter Maria og min mand Tore, hvor vi elsker at leder efter skyskrabere og TV-Tårne. Det er som regel mig der skriver indlæg til vores rejseblog OnTrip.dk, har styr på rejseøkonomien og finder vores næste eventyr. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 58 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

OnTrip.dk
CVR: 37901598
© 2017 OnTrip.dk All rights reserved

Translate »