Det vidste du ikke om USA #4

Det vidste du ikke om USA #4, er fjerde del af vores små historier fra landet. En forsættelse af vores tidligere indlæg, hvor vi fortæller om fakta og sjove observationer. Oplevelser der for os som dansker, kan virker både fantastiske, sjove, bizarre eller bare er lidt anderledes.

Pandekagemaskinen

Ethvert motel med respekt for sig selv, har en pandekagemaskinen.

Ja, du læste rigtigt – Det er simpelhed en lille maskine, som laver din pandekage til morgenmanden.

Amerikanerne elsker at spise pandekager til morgenmad, så derfor har man selvfølgelig en maskine som lige klare den lille sag for en. Du trykker bare på en knap, dermed har du doseret maskinen med dejen. Efter ganske kort tid, kommer der så i den anden ende en lun friskbagt pandekage ud til dig. Velbekomme!

Det vidste du ikke om USA #4

Det vidste du ikke om USA #4

Tornadorum

Midt vesten i USA hærges jævnligt af tornadoer og jeg tror, at vi alle har set de ødelæggende billeder. Tornadoerne fejer hen over de store sletter og rydder alt som forhindrer dem på deres vej. Hvordan har man så lige løst det problem, for de ansatte i diverse butikker? Man har selvfølgelig lavet et tornado rum som de ansatte kan gå ind i og dermed blive beskyttet, hvis en sådan skulle komme fordi.

Rejsetanker om Road Trip fra Denver til Las Vegas, USA

Det vidste du ikke om USA #4

Underlige skilte på motel værelserne

I USA kan du opleve skilte med alle mulige forbehold – regler og eller anvisninger. Nogle gange kan motelværelserne være plastret til med små skilte allevegne. Ikke særligt charmerende og kan også virke en del forvirrende. Det meste underlige vi dog har oplevet var på et hotel i Cortez med et skilt på hovedgærdet.

Der stod: Alt sengetøjet og sengetæppe er rent og friskt!

En anelse underligt at de finder det nødvendig at skrive det – vi tager ligesom dette for givet.

Anmeldelse af overnatningssteder - Road Trip Denver til Las Vegas, USA

Det vidste du ikke om USA #4

Rabatter og kuponer

USA er rabat og kupon paradis. Der er simpelthen nogle amerikanere der jagte kuponer og dermed næsten kun lave indkøb som er via kuponer og dermed sparre de adskillige penge. Du finder kuponer alle vegne  f.eks. i rabathæfter, aviser, reklamer.

Desuden tilbyder mange butikker, et medlemskab som giver dig masser af medlemsfordele. Som gæst i landet er det også muligt for dig at sparre lidt penge. Kig rabathæfter, meld dig evt. ind i nogle af  butikkernes medlemsprogrammer eller få et hæfte i de store shoppingsmails.

Tip - Shopping med rabat i Outlets Malls i USA

Tip til Shopping i Las Vegas - USA

Ingen jantelov

Amerikanerne har ingen jantelov og det kan virke helt befriende at tale med en amerikaner. De tilgår verden på en helt anden måde, en vi gør i Danmark. De er ikke underspillede, ydmyg eller udlader at fortæller om deres succes her i livet. For en dansker, kan det i starten virke som om de er nogle pralhalse men efter noget tid, finder du ud af, at det for dem er en almindelige tilgang til livet.

Et eksempel:

Vi mødte en venlige mand i Las Vegas som vi faldt i snak med. Han præsenterede sig selv:

Jeg har tjent mit land og har gjort min pligt. Jeg har haft stor succes i mit liv og har i dag et stort hus, velbetalt arbejde og en dejlig familie. Det eneste problem jeg har lige i øjeblikket er termitter. Fordi mit hus er så enormt og derfor har det kostet mig mange penge.

Ikke lige en normal indgangs samtale i Danmark men i USA er det meget normalt.

Newport er New Englands sommer udflugtssted - Rhode Island, USA

Fire præsidenthoveder ved Mount Rushmore - South Dakota, USA

Det vidste du ikke om USA #4

Vi har i denne fortællinger, det vidste du ikke om USA #4, givet dig vores små historier fra USA.

Du kan her læse vores andre små fortællinger:

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Jeg rejser med min datter Maria og min mand Tore, hvor vi elsker at leder efter skyskrabere og TV-Tårne. Det er som regel mig der skriver indlæg til vores rejseblog OnTrip.dk, har styr på rejseøkonomien og finder vores næste eventyr. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 58 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

OnTrip.dk
CVR: 37901598
© 2017 OnTrip.dk All rights reserved

Translate »