En sejltur i Sydney havn – Sydney, Australien

En sejltur i Sydney havn er et must-do når du besøger byen. Sydney er en af de byer der tager sig rigtig godt ud fra vandsiden. I stedet for de dyre og ikke altid særlige gode havnerundfarter anbefaler vi, at tage en tur med en af de mange små færger.

En sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

En sejltur med de lokale

Der er desuden den ekstra fordel, at vi blev fri for den megafonen der skal udråbe alle attraktionerne når du sejler med en turistbåd. Dermed kunne  vi nyde turen og Sydney i fred og ro sammen med alle de lokale.

Disse færger bliver primært brugt af de lokale, der pendler frem og tilbage til byen men som bor i forstæderne. Færgerne sejler fra Circular Quay og der er mulighed for mange forskellige destinationer.

En sejltur i Sydney havn - Sydney, AustralienSydney

Lidt forvirring omkring afgang

Det var en masse af virvar og masser af mennesker ved området, hvor færgerne eller det er vel nærmeder både, afgår. Mennesker der åbenbart alle vidste, hvor de skulle hen og gik stærkt og målrettet efter det.

Vi var lidt rundforvirret for der er masser af informationer omkring afgangene. De var ikke ligefrem nemme at gennemskue, for os som ikke var rutinerede. Men vi kiggede og fik til sidst valgt en båd, som vi ville tage med.

En sejltur i Sydney havn - Sydney, AustralienEn sejltur i Sydney havn - Sydney, AustralienEn sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

Vores oplevelse af en sejltur i Sydney havn

De fleste færger har udendørs siddepladser og det var bestemt et smukt og imponerende syn at se skyline, Operahuset og Harbour Bridge fra søsiden. Der blev sejlet til de små hyggelige forstæder, hvor de lokale så stod af og på.

For en kort tur, kan du som os, vælges sejleturen frem til Neutral Bay, som tager ca. 20 min for en retur. Ved endestationen var det muligt, at blive ombord på færgen, inden færgen efter kort tid sejler retur. Men husk stadig, at der skal købes en returbillet.

En sejltur i Sydney havn var bestemt en rigtig god oplevelse for os. Vi nød denne sene eftermiddag at se byen fra søsiden og den begyndende solnedgang.

En sejltur i Sydney havn - Sydney, AustralienEn sejltur i Sydney havn - Sydney, Australien

Et must-do er en sejltur i Sydney havn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »