Federation Square et unikt kulturelt distrikt – Melbourne, Australien

Federation Square et unikt kulturelt distrikt i Melbourne. Det er nok nogle af de mest anderledes og mærkelige bygninger, vi længe har set. Bygningerne er skæve sammensatte byggekloder. De blev lavet i anledningen af 100 års dagen for Australiens fødsel som selvstændige stat.

MelbourneFederation Square - Melborne, Australien

Det er imponerende modigt moderne arkitektur, selvom kvaliteten på udførelsen ikke er den bedste, hvilket var lidt skuffende. Ellers er det måske bare os der synes det og den dårlige kvalitet er en del af designet.

Federation Square et unikt kulturelt distrikt

Federation Square et unikt kulturelt distrikt i Melbourne. Et sted der samler en kreativ blanding af attraktioner, museer og gallerier sammen med restauranet, cafeer og barer.

På pladsen mellem bygningerne summer det af liv, puls, god energi med masser af mennesker. Et område der ligger smukt med udsigt ned til Yarra floden. Området bruges flittigt af de lokale til rekreative formål og er smukt integreret med de mange omkringliggende gamle smukke bygninger.

Federation Square kan bestemt også anbefaledes til det besøg hvor du bare kan sidde og drikke kaffe. Her kan du så nyde byens mangfoldigheden hvor du kan observere og kigge på mennesker.

Federation Square - Melborne, AustralienMelbourne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »