Finanskvarteret – San Francisco, USA

Finanskvarteret i San Francisco skal der du bruge tid på når du besøger San Francisco. Et område der summer af liv og hvor der er masser af mennesker om dagen. Om aften til gengæld er det en helt anden snak. Så er der helt mennesketomt og kan virke lidt dødt. 

San Francisco

Finanskvarter er som regel et meget poleret uden at have den rigtig autentiske stemning. En stemning som vi holder rigtig meget af, når vi bevæger os rundt i en storbyen. Men Finansvarterene har som regel imponerende bygninger, skyskrabere og meget ambitiøst byggeri. Noget som vi rigtig godt kan lide at studere.

Transamerica Building

Vi var dog taget til Finanskvarteret  primært for, at se det meget imponerende bygningsværk Transamerica Building. En bygning som er den højeste skyskraber i San Francisco. Dens specielle pyramideform, gør den til en af de mest ikoniske bygninger sammen med Golden Gate Bridge, i San Francisco.

Bygningen er hele 260 meter høj. Desværre er der ikke offentlig adgang, da bygningen kun bruges til kontorer. Vi ville ellers have elsket en tur op i denne meget anderledes bygning. Øv! Men vi nød arkitekturen, højden på bygningen og den anderledes pyramide form som denne bygning har.

San Francisco

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »