Hornblower Cruise – San Diego, USA

Hornblower Cruise blev vores valg på en dag hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Temperaturen var passende 25 grader, så der var ingen tvivl om, hvad vi skulle opleve denne formiddag. Vi skulle selvfølgelig med Hornblower Cruise og se San Diego fra vandsiden.

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Vi købte den længste tur vi kunne få hos Hornblower Cruise som ville vare ca. 2 timer og på turen ville vi både se den nordlige og sydlige del af San Diego bugten. Vi steg ombord på denne forholdsvis store båd og fandt dejlige siddepladser øverst oppe, med frit udsyn ud over det hele hvor vi kunne nyde solens varme.

Vi fandt hurtig ud af hvorfor det hedder Hornblower cruise, hornet blev flittigt og tit brugt under denne tur og kaptajnen var underholdende, meget informativ – så kedeligt var det bestemt ikke.

Vi nød at se skylinen imens vi forlod kajen som denne dag var utrolig smuk og fik også opdaget, hvor tæt lufthaven egentligt ligger på centrum i San Diego.Hornblower Cruise - San Diego, USA

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Flådebasen  og sæler i San Diego

Efter at have sejlet lidt tid nåede vi frem til flådebasen. Os fra lille Dannmark blev hurtigt imponeret over disse kæmper til krigsskibe som tårnede sig op i bugten. En del af disse krigsskibe er lige så store bemandingsmæssigt som en mindre by. Vildt og et meget fascinerende syn, selvom det der med krigsting ellers ikke lige er os.

Efter vi havde set flådebasen, sejlede vi tilbage til udgangspunktet for derefter at fortsætte til den nordlige del af bugten. I den nordlige ende af bugten lever der en sælkoloni som vi skulle op at besøge. De mange sæler lå bare og solede sig imens alle turisterne kiggede på, men søde er de da.Hornblower Cruise - San Diego, USAHornblower Cruise - San Diego, USAHornblower Cruise - San Diego, USA

Hornblower Cruise - San Diego, USA

Ubåden var en bonusoplevelse

Vi var desuden så heldige at få en bonus oplevelse. Vi så en ubåd. Vi ved ikke om denne ubåd var på en øvelse eller om den var på vej ud af bugten til Stillehavet, men fascinerende var det. Vi har aldrig været så tæt på en ubåd i havet. Det var en anderledes og spændende oplevelse, vi lige fik med på vores tur.Hornblower Cruise - San Diego, USAHornblower Cruise - San Diego, USAHornblower Cruise - San Diego, USA

Vi havde en rigtig god oplevelse med Hornblower og kan bestemt anbefale en sådan sejltur med Hornblower cruise, hvis du kommer forbi San Diego. San Diego er virkelig en smuk by set fra søsiden.

Vi havde dog også glæde af oplevelsen i nogle dage bagefter. De dumme danskere vi er havde lige glemt, det der med at tage solcreme på.

San Diego skal bestemt oplevelses fra søsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »