Karls Erlebnis-Dorf med alle jordbærrene – Rostock, Tyskland

Karls Erlebnis-Dorf med alle jordbærrene og endda et dansende et, som byder dig velkommen indenfor. Bliv i tvivl om det en bondegård, en forlystelsespark eller et marked og oplev jordbær i alle afskygninger på Karls Erlebnis- Dorf i Rostock. Stedet tilbyder oplevelser for alle aldre og er en god oplevelse. 

Rostock, Tyskland

Det hyggelige lille gaden udenfor ved  Karls Erlebnis-Dorf

Karls Erlebnis-Dorf ligger ca. 10 km. udenfor for Rostock by og det er virkelig ude på landet. Ved ankomsten til stedet bliver du i tvivl om, hvad dette egentlig er for noget. Efter det dansende jordbær, har budt dig velkomne går du ind på området. Et område som nærmest er en lille gade.

Her bliver du mødt af en masser boder med muligheden for at købe grøntsager, udstillingen af blomster i smuk kombination med græskar og duften fra adskillige små madboder, som frister med kaffe, bratwurst, eller jordbærkager.

For at understrege bondegårdstemaet er der en gamle bondegårdsvogn, pyntet op med blomster, en pølsebod pyntet med en afskåret gammel bil, masser af borde og bænke, så stemningen er egentlig hyggelig samtidig med, at det hele virker en anelse tilfældig og rodet på en behagelig afslappet måde.Rostock, TysklandRostock, TysklandRostock, TysklandRostock, Tyskland

Rostock, Tyskland

Rostock, TysklandIndenfor i Karls Erlebnis-Dorf

Herefter kan du gå ind i den store hal. Ved indgangen vil du blive mødt af et lille rockorkester, som lige skal underholder dig. Nogle tøjdukker med jordbærprikkede ansigter, som spiller udsædvanlig højt musik.

Kaffekander i tusindtal

På den anden siden af indgangen er væggen prydet med en samling af kaffekander i alle afskygninger. Et skilt oplyser om, at samlingen har opnået verdensrekord i 2012 med sine 27.390 kander, som dengang blev optaget i Guinness. En meget underlig kombination, men det skal senere vise sig, at være meget betegnende for Karls Erlebnis-Dorf.Rostock, TysklandRostock, Tyskland

Arbejde værksteder og jordbær i alle afskygninger

Indenfor vil du blive mødt af duften af friskbagt brød i en sødlig kombination af jordbær. Du vil blive draget over imod jordbærduften og her vil du få muligheden for, at se et arbejdende værksted, hvor der bliver produceret jordbærsyltetøj i alle afskygninger.

Alt bliver gjort på den gammeldags måde med håndkraft og det bedste er, at der er rig mulighed for smagsprøver. Jordbærsyltetøj med marcipan? Den var ny for os.

Når du går rundt i hallen, som er enorm synes det ingen ende at have. Jordbær temaet forsætter, er gennemført, super fantasifuldt og alt kan købes med et jordbær på.

Jordbær glas og flasker, diverse tekstiler med jordbærtryk, keramik, tøjdyr mulighederne er uendelige. Her kan du øjne muligheden for, at købe lige præcis den ting, som du i årevis har manglet med et jordbær på.

Rostock, Tyskland

Rostock, TysklandRostock, Tyskland

Så er der alle fødevarerne, vinen, the, kaffe og likør med jordbærsmag. En jordbærlikør med en alkoholprocent der kan slå enhver omkuld, en øl tilsat jordbær, jordbærsmåkager og jordbærolier. Ja, her kan du opleve fødevare eller drikkevarer tilsat jordbærsmag. Dette i en kombination, du aldrig havde drømt om kunne smage godt.Rostock, TysklandRostock, Tyskland

Der er i denne enorme hal flere arbejdende værksteder, hvor der bliver produceret bolsjer, chokolade, kaffe, sæber for bare at nævne nogle af dem.

Så hele områder emmer af en blanding af brødudsalg, arbejdede værksteder, alle afskygninger af fødevare og ting som du kan købe med jordbærtemaet. Imellem disse stande er der så dekorationer med dukker, traktorer og andre bondegårds relateret ting.Rostock, TysklandRostock, TysklandRostock, Tyskland

Der er et stort område med mulighed for at spise din frokost, middag eller brunch. Det er en buffet, hvor du efter at have hentet din mad betaler efter vægt. I områder hvor du spiser er der et enormt klatrestativ til morskab for både unge som gamle.

Forlystelsespark

Karsl Erlebnis- Dorf er også en forlystelsespark, hvor der er gratis adgang til en enorm legeplads. Her vil børnene kunne få timer til at gå. De ville kunne prøve nogle af de mange forlystelser, fare vildt i majs labyrinten eller se de mange fisk i akvariet, dyrene eller deltage i de mange daglige aktiviteter. Nogle af forlystelserne koster dog noget.

Rostock, Tyskland

Det var en meget sjov, men samtidig en underlig oplevelse at besøge Karls Erlebnis-Dorf. Vi var glade for vores besøg, som var underholdende. Om det er rodet, grimt eller smagløst er vi ikke helt blevet enige om.

Det er i hvert fald et sted hvor der er bygget planløst til over årene. Det gør måske at Karls Erlebnis-Dorf mere er kitschet, en slags Ikea i bondegårds stil, hvor du kan få et par timers underholdning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »