Koala Conservation Centre med masser af koalaer – Phillip Island, Australien

Koala Conservation Centre med masser af koalaer, skulle i dag besøges. Et besøg vi glædede os meget til. Vi sprang ud af sengen og var allerede ved Koala Conservation Centre, lige da de åbnede kl. 10.00. Skønt vi havde området næsten for os selv.

Koala Conservation CentreKoala Conservation Centre - Phillip Island, Australien

Skønt med stilheden, de smukke dyr og kun lydene fra dyrene og skoven, som blev krydret af den dejlige duft fra eukalyptustræerne.

Hvad gør Koala Conservation Centre ?

Koala Conservation Centreprøver prøver at beskytte koalaerne i deres eget miljø. En super måde at gøre det på, her i denne smukke skov fyldt med eukalyptustræer. Det bevirker at du slet ikke har følelsen af at dyrene er i bur “bare” for vores fornøjelse. En oplevelse som du næsten altid får, når du er i en normal Zoo.

Koala Conservation Centre er enormt og et aflukket skovområde. En god følelse at være på besøg hos dyrene i deres eget helt eget miljø. Det gjorde vores oplevelse meget mere intens.

Stiområderne og boardwalks

Der er et stiområde på ca. 2 km gennem en skov og der er lavede to boardwalks med gangbroer oppe i 10-15 meter højde. Ret genialt. Vi kunne nu gå oppe i samme højde som koalaerne sad og vi så masser af koalaer.

Et dyr som må have en nuttetheds procent på over 100%. Vi kunne slet ikke få nok af at kigge på dem og ville have givet mange AUD for at kunne prøve at kæle bare en af dem.

Koala Conservation Centre - Phillip Island, AustralienKoala Conservation CentreKoala Conservation CentreKoala Conservation Centre - Phillip Island, Australien

Rundt på gangbroerne var vi så tæt på nogle af dem, at vi næsten kunne røre dem. På vores videre tur rundt i skoven, fik vi også rig mulighed for, at se de små grå bolde der sad oppe i eukalyptustræerne.

Der var et par enkelte der rørte på sig, ellers så vi desværre ikke nogle der var vågne. Men at se en vågen koala er bestemt heller ikke særlig let. En koala sover nemlig snildt 20 timer i døgnet.

På vores tur så vi også masser af papegøjer og wallabies. En fantastisk oplevelse der varmt kan anbefales og hvor vi følte os meget tæt på dyrene i deres naturlige miljø.

Koala Conservation Centre - Phillip Island, AustralienKoala Conservation Centre - Phillip Island, AustralienKoala Conservation Centre

Koala Conservation CentreKoala Conservation Centre

Fantastisk at opleve koalaer i deres rette miljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »