Magtens centrum i USA er Det Hvide Hus – Wasington D.C., USA

Magtens centrum i USA er Det Hvide Hus i Washington D.C, Vi fornemmede også magten og kunne fra afstand se, at den smukke hvide bygning er godt bevogtet. Det Hvide Hus skulle vi selvfølgelig opleve nu da vi var i Washington D.C. Fra bagsiden af bygningen, kunne vi komme overraskende tæt på og igennem et jerngitter se den smukke bygning.

Magtens centrum er Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Washington D.C. – USA

Magtens centrum i USA er Det Hvide Hus

Magtens centrum i USA er Det Hvide Hus. Det har været beboet af USA’s præsidenter siden 1800 tallet og rummer hele 132 værelser. Det er nok en af de mest fotograferede bygninger i verden og er virkelig et symbol på et af verdens største magtcentre. Men bare som bygning er Det Hvide Hus også en god oplevelse.

På forsiden af Det Hvide Hus efter den store plæne, er et stort parkområde Her kunne vi nyde at gå rundt, imens vi kiggede på den bygning, hvor en af verdens mest magtfulde personer bor.

Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Præsident Obama landede med din helikopter

Vi var heldige af få en bonus oplevelse. Imens vi opholdt os i parken hørte vi en overdøvende larm, som viste sig at komme fra en enorm helikopter. Vi havde dog også undret os over, hvorfor et stort område op imod Det Hvide Hus var afspærret. Nu fik vi forklaringen.

Præsident Obama landede simpelthen på græsplænen foran sit hjem imens vi var der. Det var virkelige en rigtig stor bonus oplevelse og på en eller anden måde var det også lidt uvirkeligt.  En af de mest magtfulde mennesker i verden, var helt uventet og på et øjeblik meget tæt på os. En ret vild oplevelse som vi er rigtig glade for at kunne tage med os.

Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Det Hvide Hus - Wasington D.C., USA

Tip til dit besøg ved Det hvide hus

Vi var heldige. Vi oplevede at præsidenten helikopter landede imens vi var i området, ved Det Hvide Hus. Du vil evt. også kunne opleve det. Præsidentens aftaler er nemlig offentlig tilgængelig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Jeg rejser med min datter Maria og min mand Tore, hvor vi elsker at leder efter skyskrabere og TV-Tårne. Det er som regel mig der skriver indlæg til vores rejseblog OnTrip.dk, har styr på rejseøkonomien og finder vores næste eventyr. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 58 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

OnTrip.dk
CVR: 37901598
© 2017 OnTrip.dk All rights reserved

Translate »