Monterey en hyggelig fiskerby – Californien, USA‏

Monterey en hyggelig fiskerby, som ligger ud til Stillehavet. Havet omkring byen har et rigt dyreliv og her finder du også det berømte akvarium. Byen er måske mest kendt for sine hvalsafarier og den store søløvekoloni ude på molen. Den kendte forfatter John Steinbeck har i en periode af sit liv også boet i Monterey.

Monterey og omegnMonterey - Californien, USA Byen føles bestemt som en turistby, men centrum samlet om en hyggelig gade med masser af restauranter og butikker. En gade der fører dig ned til havnen. Byen har kun ca. 27.000 indbyggere og opleves som super hyggelig.

Fisherman`s Whaft i Monterey

Havnen, molen og livet omkring den, er knudepunktet i Montery. Der er i byen ligesom i San Francisco et Fischerman’s Wharf med et stort moleområde. Her ligger der masser af butikker og fiskerestauranterne ligger side om side.

Her er der er rig mulighed for at få smagsprøver imens du går på molen især clam chowder. Det er en suppe som primært består af kartofler og muslinger. Eller er der masser af mulighed for at kunne spise dagens friskfanget fisk eller skaldyr, på en af restauranterne. Der er også her du kan finde de mange udbydere som tilbyder dig at tage med på hvalsafari. En oplevelse som vi kun kan anbefale dig.Monterey og omegnMonterey - Californien, USA Monterey - Californien, USA Monterey - Californien, USA

Søløvekolonien

På en af de yderste moler holder en større søløvekoloni til. Her kan du komme helt tæt på dem. Vi bliver aldrig trætte af at studere de legesyge søløver. De giver altid gratis og utrolig god underholdning selv for voksne. De boltre sig i vandet som om det er en leg, de larmer, dykker og er utrolig underholdene. Du kan kun blive i godt humør af at kigge på disse dyr.

Hele området og byen synes vi var et rigtig rart sted at være selvom det selvfølgelig er meget turistet. Det er på trods af de mange mennesker, en stille og rolig næsten idyllisk stemning. Monterey og omegnMonterey og omegnMonterey - Californien, USA

 

Monterey er en rigtig hyggelig lille fiskerby.