Mount Victoria et smukt udsigtspunkt – Wellington, New Zealand

Mount Victoria et smukt udsigtspunkt i Wellington, som giver dig en imponerende udsigt over Wellington, lufthavnen og havet. Turen derop er i sig selv en smuk tur som foregår ad masser af snoede veje. Vi tog derop sidst på dagen med håbet om en smuk solnedgang.

Mount Victoria - Wellington, New ZealandWellingtonWellington

Vores tur til Mount Victoria

Efter vi havde mast vores lange lemmer ind i Renes lille jeep var vi klar til at tage afsted. Vi skulle nu besøge det smukkeste og bedste udsigtspunkt i Wellington. Vi havde en smuk køretur dertil som foregik op af en meget snoet vej med masser af hårnålesving. Til sidst endte vi oppe på toppen af bjerget, som er 196 meter højt.

Heroppe fra havde vi en meget smukt 360 graders udsigt over Wellington by. Vi kunne se havnen, havet og lufthavnen. Vi var heldige med nogenlunde klart vejr og ikke så meget blæst, som der ofte er på Mount Victoria. Vi stod og nød den begyndende solnedgang som gav et smukt blødt lys.

På toppen er der mange skilte med informationer omkring vinden og hvor meget det egentlig blæste på dette sted. Meget interessant læsning omkring kuldefaktor og vindhastigheder.

Wellington