Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw – Warszawa, Polen

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warzaw blev beslutningen, efter vi vel ankommet til Warszawa den 30. december stod vi med tanken. Hvad nu med i morgen, nytårsaften? Året fest og den sidste aften i 2015 skulle da fejres. Men hvor skulle vi fejre dagen?

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, PolenHeldigvis fandt vi hurtigt ud af, efter vi havde tjekket ind på Hilton Warsaw Hotel and Convention Centre, at Meza Restaurant tilbød nytårsmiddag. Vi var ikke I tvivl, vi slog til med det samme og bestilte et bord til den efterfølgende aften.

Vi har tidligere nydt vores nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw og det var dengang en god oplevelse, som vi gerne ville gentage.Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Forventningsfulde tog vi vores festtøj på og troppede op i restauranten. Vi blev venligt vist til vores bord og fik oplyst, at aftens arrangement ville bestå af en buffet med forretter, varme hovedretten og desserter.

Hertil var der mulighed for, at købe en ad libitum drikkepakke til en fast pris. Vi slog til med det samme og pakken indeholdte vand med og uden brus, øl, rødvin, hvidvin samt kaffe.Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Indretningen

Rummet og bordene var pyntet op med smukke hvide duge med lidt nytårspynt på bordene, hyggelige levende lys og flasker med mineralvand stod fremme. Det store lokale emmede af god stemning og vi så forventningsfulde frem til at fejre året sidste dag på Meza Restaurant.

Den venlige tjener kom med det samme efter vi havde sat os og spurgte til om vi ville have vand og derefter om vi ville have vin eller øl. Vi fik skænket vand og bestilte hvidvin, som blev serveret dejlig kølig og var velsmagende.Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Buffeten

Efter vi lige havde taget den første mundfuld af vores vin måtte vi da op og kigge på buffeten. Hold da op et stort udvalg, som alt sammen så meget fristende og veltillavet ud. Problemet med buffet er jo altid, at det er begrænsningens kunst og her var der rigeligt at vælge imellem.

Forretten

Af mange muligheder, valgte vi cremet svampesuppe, en varm ret med stegte auberginer, tomat og parmesan, forskellige lækre slags brød, flere forskellige salater, hvor et par af dem var med rejer, røget laks og forskellige slags kød bl.a. roastbeef. Hertil var vi også nød til lige at smage et par polske specialister. Dette var endda bare et udvalg af forrets mulighederne.

Vores favorit var store spicy rejer samlet i en yderst veltillavet salat, med masser af avokado. Derudover var den cremede svampesuppe med lunt brød meget velsmagende. Forretterne var simpelthen så lækre, at vi måtte op og tage mere og vi kom til, at spise for meget.

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, PolenImens vi nød forretterne kom den venlige tjener jævnligt og tilbød os mere vin og der blev ikke sparret på udskænkningen. Så der blev tid et par glas vin, før vi kunne gik videre med hovedretterne.

Hovedretten

Der var adskillige muligheder for varme retter. Men efter de lækre forretter, så var der desværre ikke så meget plads til hovedretterne. Vi smagte utrolig lækkert mørt oksekød, som havde simret i rødvin og rødbede, hertil lækre stegte kartofler.

Desuden var der en fiskeret, kylling og undervejs blev salaterne udskifte med nye og spændende muligheder. Tilsvarende forretterne, var det vi smagte af hovedretterne meget velsmagende.

Mens vi sad og spiste talte vi om, hvor meget god mad der blev serveret for billige penge og at der var en behagelig stemning blandt gæsterne. Ved en del borde sad der andre par i forskellige aldre og ved andre borde familier eller mindre selskaber. Alle ville vi bare nyde en hyggelig aften med god mad og drikke, som markeringen af årets sidste år.

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Desserten

Efter en del mere vin, som til hovedretten var blevet skiftet ud med en velsmagende rødvin, blev vi nød til at gå ombord i desserterne. Alle desserterne så virkelig lækre ud, så hvad skulle vi vælge, øjnene var stadig sultne.Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Vi blev fristet og gik da også lidt i svime over Meza Restaurants creme brulee, deres tiramisu og en helt vildt lækker marengslagkage med mokka creme. Hold da op, den marengslagkage var en hel fest i sig selv, med en vidunderlig smag. Dette var en kage, der smeltede i munden, og hvor et stykke ikke var nok.

Der var desuden masser af andre kager, et enormt stort frugtfad og sikkert en del andre desserter, som vi ikke lige nåede at opdage. Et helt fantastisk dessert udvalg.

Vi fik tilbudt kaffe til vores dessert og hvis ønsket, selvfølgelig mere vin. Vi nød kaffen, stemningen og havde en rigtig god nytårsmiddag på Meza Restaurant.

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Nytårsmiddag Meza Restaurant på Hilton Warsaw - Warszawa, Polen

Meza Restaurant viste sig som det helt rigtige valg til vores nytårsmiddag. En middag, som vi forlod i opløftet stemning. Vi nød vores aften med lækker mad, gode vine og en fantastisk god service og alt sammen til en fantastisk lav pris.

Hvis du ikke er så heldig, at komme forbi Warszawa til nytår vil vi stadig anbefale, at du kigger forbi Meza Restaurant til en hyggelig og velsmagende middag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »