Old Melbourne Gaol et fængselsbesøg – Melbourne, Australien

Old Melbourne Gaol et fængselsbesøg og det er et sted som i dag blevet lavet om til et museum. Fængslet blev bygget i midten af 1800 tallet og måtte udvide med endnu en blok ti år efter, under den store guldfeber. Du kan gå rundt og se hele fængslet på egen hånd.

Melbourne

MelbourneOld Melbourne Gaol - Melbourne, Australien

Det er i flere etager, masser af celler og fængselsgården. Et smukt sted som emmer af historien med masse af atmosfære på trods af den grumme historie. Et meget interessant sted hvor du får indblik i den historie der blev udlevet for mange år siden.

The Watch House Experience

I tillæg til museumsbesøget, giver billetten mulighed for lidt indlevelses teater, The Watch House Experience. En ting som vi aldrig havde hørt om og som vi bestemt ville opleve. Vi gik lidt længere ned ad gaden og ventede vi uden foran den gamle politistation. Herefter blev den lille gruppe som vi var en del af ført indenfor. En politibetjent sørgede med det samme for at vi alle blev arresteret.

Vi fik et forbryder navn og vi skulle nu fortælle, hvorfor vi var anholdt. Efter en undersøgelse  for farlige genstande, blev vi opdelt i mænd og kvinder og ført til vores celle. Døren blev låst og lyset slukket. En lidt skræmmende oplevelse, som et kort øjeblik satte os ind i hvordan det måtte føles at være i en celle i mørke. Gys!

Old Melbourne Gaol - Melbourne, AustralienOld Melbourne Gaol - Melbourne, AustralienOld Melbourne Gaol - Melbourne, Australien

Aktiviteten tog en lille time og vekslede mellem selvdeltagende teater og en betjent som fortalte om politistationen. Da vi først havde lagt den umiddelbare forlegenhed væk, var det overraskende en sjov oplevelse.

Efterfølgende kunne vi på egen hånd gå lidt rundt, blandt andet med muligheden for at tage vores eget “forbryder billede” – hvilket selvfølgelig var et must.Melbourne

Et fængselsbesøg som var overraskende spændende og interessant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »