OnTrip.dk optaget i det fælles nordiske blogger netværk Nordic Nomads

OnTrip.dk optaget i det fælles nordiske blogger netværk Nordic Nomads. Det er fantastiske gode nyheder vi har fra vores egen lille verden. I noget tid har det været en hemmelighed, men nu kan vi endelig offentliggøre en rigtig god nyhed. En nyhed som vi både er meget stolte af og utrolig glade for.

Nordic Nomads #3

Hvem er Nordic Nomads?

Nordic Nomads er et fælles nordisk netværk af rejsebloggere, rejsefotografer og rejseskribenter. Efter en udvælgelses periode har de optaget 10 nye medlemmer fra Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Nordic Nomads er etableret af fire norske kvinder med forskellige baggrund, alder, interesser og erfaringer. Alle rejsende med en stor passion for at skrive, udforske verden og kommunikere gennem det skrevne ord og billeder.

Netværket ønsker, at være aktive deltagere i udviklingen af rejse bloggere, skribenter og fotografer til, at være attraktive partnere for rejsebranchen, samt være et knudepunkt for det nordiske marked.

Læs her pressemeddelsen:
http://nordicnomads.no/a-new-nordic-collaboration-of-publishers/

Vi ser frem til samarbejdet med Nordic Nomads

Vi ser frem til, at blive en del af et professionelt og passioneret netværk af rejseblogger, hvor vi kan dele erfaringer, udveksle ideer og lære af hinanden.

Vi håber også med fælles indsats, at Nordic Nomads kan udvikle sig så verden opdager Skandinavien, som et område med masser af spændende rejseblogger. At vi fælles i  fælleskab kan øge samarbejdet med rejsebranchen.

Nordic Nomads #1

Vores mission

Vores fælles mission for Nordic Nomads er udover, at levere godt indhold til læserne også, at være en ressource for rejsebranchen, nationalt og internationalt. Dette ved at udbygge samarbejdet mellem nordiske rejsebloggere i et stærkt og professionelle netværk.

Læs mere om de 14 medlemmer af Nordic Nomads:
http://nordicnomads.no/nomads/

Læs mere om Nordic Nomads:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »