Pike Place Market er det bedste sted i byen – Seattle, USA

Pike Place Market er det bedste sted i byen og ligger i Seattle. Det er en fanfare af fest, puls og liv som du træder midt ind i. Her får du med garanti en sanseoplevelse for både dine øre, øje og næse. På Pike Place Market er der masser af muligheder for oplevelser, som du helt sikkert vil nyde.

Pike Place Market - Seattle, USAVores besøg på marked

Pike Place Market har eksisteret siden 1907 og her sælges friske grønsager, fisk, blomster og ja, utallige andre ting. Marked bliver derfor automatisk et farveorke. Du bliver desuden mødt af råd og sang fra sælgerne i boderne. De prøver alle at lokke dig, til lige præcis deres lille bod.

Der bliver rundhåndet delt ud af smagsprøver og der bliver sludret med kunderne. Du kan også se de usædvanlige salgsmetoderne i fiskeafdelingen, somer blevet kendt over hele verden. Der bliver nemlig kastet med fisk, råbt til kunderne og deres arbejdsglæde er super inspirerende at kigge på eller være deltagende i.

Filosofien er: Når vi nu alligevel skal på arbejde, kan vi lige så godt have det sjovt.

Pike Place Market - Seattle, USA

Pike Place Market - Seattle, USA

Pike Place Market - Seattle, USARundt om og på etagen neden under Pike Place Market er der gallerier. Der er cafeer, kunsthåndværk og alverdens skrammel butikker med underlige ting. På en god dag, kan du måske bliver fristet til at købe.

Området omkring Pike Market

Pike Place Market ligger smukt ned til vandet. På denne smukke solskinsdag, som det var da vi besøgte området, var der stuvende fuldt med mennesker. De nød lige som os, det gode vejr, gademusikanterne eller bare det at købe en kop kaffe. Kaffe købt i den første Starbucks kaffebar, som er placeret her på Pike Place Market.Pike Place Market - Seattle, USAPike Place Market - Seattle, USAPike Place Market - Seattle, USAPike Place Market - Seattle, USA

Piroshky Bakery

På vejen til Pike Place Market kan du eventuelt stoppe op hos Piroshky Bakery og købe en af de russiske piroshky. Bageriet er utroligt populært, så du kan desværre risikere at der er lang kø helt ud på gaden. Men smagsoplevelse er bestemt ventetiden værd. Vi købte en med æble og kanel og ja, det var virkelig ventetiden værd. Den smagte fantastik.Pike Place Market - Seattle, USAPike Place Market - Seattle, USA

Et besøg på Pike Place Market fortæller rigtig meget om Seattles kultur, de lokale og er et rigtig godt sted at starte når du skal udforske byen.

Pike Place Market er et must-see i Seattle med en fantastik stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »