Red Rock Caynon State Park, smuk natur tæt på The Strip – Nevada, USA

Red Rock Caynon State Park, smuk natur tæt på The Strip. Parken ligger faktisk kun 30 minutters kørsel fra Las Vegas the Strip. Det er helt utroligt at du kan finde en så smuk, anderledes og fredfyldt natur som er en stor kontrast til neon lyset og larmen på The Strip. De røde sandstens klippevægge er ca. 1.000 meter høje og kan nydes på lang afstand, faktisk helt inde fra byen.

Red Rock‏ Canyon

Read Rock Caynon State Park - Nevada, USA

Read Rock Caynon State Park - Nevada, USA

Besøgscenter

Der er et meget interessant besøgscenter ved indgangen til parken hvor du kan få en masse information om stedet. Her kan du se hvordan Red Rock Caynon State Park er opstået i den udstilling som er her. Du kan også  få et oversigtskort over området, som viser dig vejen som du kan køre rundt på inde i parken.

Rundt i red Rock Canyon

Turen som du kan køre eller måske cykle en 21. km. scenic drive som er et loop. Vejen tager dig med rundt i parken hvor du kan nyde naturen. Du kan her lave en masse stop undervejs, kigge på klipperne og blive imponeret. De har et helt specielt farvespil alt afhængig af vinklen du ser dem fra.eller hvordan lyser falder på klipperne.

Vi nyder den anderledes vegetation, dyrelivet hvor vi kan være heldige at se en skildpadde i dette smukke ørken landskab.

Red Rock Caynon State Park, smuk natur tæt på The Strip.

Red Rock Canyon har vi besøgt flere gange, når vi har besøg til Las Vegas og vender til hele tiden tilbage til dette lille smukke åndehul. Det kan bestemt anbefales at kører herud. Det tager kun et øjeblik og lige pludselig er du kommet væk fra det ellers meget larmende Las Vegas og er i meget smuk natur.

Read Rock Caynon State Park - Nevada, USA

Read Rock Caynon State Park - Nevada, USA

Read Rock Caynon State Park - Nevada, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.