Re:START et farverigt shoppingsområde – Christchurch, New Zealand

Re:START et farverigt shoppingsområde som ligger på grænsen til rød zone. Det er det område som ligger i midtbyen af Christchurch, der er lukket af efter jordskælvene. Her har man placeret en masse farverige skibscontainere på et rimeligt stort område.

Christchurch

Vores oplevelse af Re.START?

Disse farverige containere er blevet omdannet til et område, Re:START. Et sted hvor der er masser af butikker, cafeer og restauranter.

Der er sågar også et lille museum i området. Der er lavet grønne beplantninger og det er nu et meget populært velbesøgt område. Det besøges både af de lokale men bestemt også af turister. Folk oser lidt i butikkerne, spiser lidt mad på en af restauranterne eller drikke kaffe på en cafe.

Dejligt at opleve mennesket fantasi og evner til at bringe noget nyt til ellers dødt område. En måde at få banket lidt liv i byen igen uden det koster mange penge i byggeomkostninger. En by som ellers ville være helt uden liv efter jordskælvene. En dejlig evne til at få det bedste ud af ellers ingenting. Fascinerende!

ChristchurchRe:START - ChristchurchRe:START - ChristchurchRe:START - Christchurch

Det var sjovt at sidde og drikke kaffe og observere de forskellige mennesker. Vi oplevede også her at få rigtig god cafe mad. Området bar præg af lidt oprør, anarki og bare menneskernes påklædning kunne virke lidt som vores eget Christiania.

Bestemt et meget anderledes og hyggeligt sted og vi kan anbefale et besøg hvor du bl.a. kan kigge ind i alle de meget anderledes butikker.

Tip:  Der er gratis Wi-Fi internet i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »