Sejltur på Zürichsøen – Zürich, Schweiz

En sejltur på Zürichsøen skulle vi selvfølgelig prøve, nu da vi var i Zürich. Der var forskellige muligheder for ture med forskellige længder og vi besluttede at vi ville tage den korteste tur. En Sejltur på Zürichsøen, som ville vare i 1 time og 30 minutter.

Sejltur på Zürichsøen - Zürich, Schweiz

Sejltur på Zürichsøen - Zürich, Schweiz

Fakta om Zürichsøen

Zürichsøen er dominerede for byen som helhed og ligger smukt som en del af byen. Den har en imponerende størrelse med en længde på 39 km, en bredte på 4 km. og dækkende hele 88 km2 og vi glædede os til at have lidt tid ude på vandet.

Vores oplevelse af sejlturen

Vi steg om bord på den lidt overbookede båd og heldigvis skinnede solen det meste af tiden på vores sejltur så vi kunne sidde udenfor og nyde det smukke syn og se på alle attraktionerne imens.

Om bord på båden var der et lille cafe område hvor du havde mulighed for, at købe lidt mad og drikke.

Vores sejltur var afslappet, trods de mange mennesker der var om bord og vores tur gik mest ud på bare at sidde og nyde udsigten samt se Zürich fra søsiden. Båden havde en masse stop så der var masser af muligheder for at stå af undervejs og dermed tage en senere båd tilbage. Vi valgte dog at blive på båden.

Udsigten fra vandsiden gav en helt anden fornemmelse af byen, herude på vandet kunne vi rigtig fornemme, hvor kuperet terrænet er omkring byen, hvor smuk naturen er og vi kunne  nyde alle af de flotte bygninger, som vi sejlede forbi.

Sejltur på Zürichsøen - Zürich, Schweiz

Sejltur på Zürichsøen - Zürich, Schweiz

Sejltur på Zürichsøen - Zürich, Schweiz

Sejltur på Zürichsøen

Vi nød vores hyggelige Sejltur på Zürichsøen, som vi helt klart kan anbefales. Det er både hyggeligt og super afslappede. En rigtig god måde at opleve Zürich fra søsiden, til forholdsvis rimelige penge.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.