Taipei Zoo med de store pandaer – Taipei, Taiwan‏

Taipei Zoo med de store pandaer som ingen af os har nogensinde set og oplevet. Taipei Zoo har de hele 3 af de store pandaer, så skulle vi selvfølgelig opleve dem. Taipei Zoo skulle desuden ligge i et naturskønt område, så afsted skulle vi.

Taipei Zoo, Taiwan

Turen til Taipei Zoo

Efter en halv times kørsel med metroen fra centrum, var vi fremme ved stationen med det meget passende navn Taipei Zoo. Turen med metroen var en oplevelse i sig selv. Vi kørte fra storbyens midte, så glimt af den fantastiske skyskraber Taipei 101 imellem bygningerne og da vi stod af toget, var vi i en smuk natur med masser af grønne små bakker.

Selve Taipei Zoo er enorm, den største i Asien og den blev grundlagt i 1914. En have du vil kunne få masser af timer til at gå med og som er opbygget med temaer som f.eks. de tempererede zoner, den tropiske regnskov og børnezoo.

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo med de store pandaer

Vi styrtede selvfølgelig hen til området med de store pandaer. Der er et område indenfor samt et udenfor. Vi var heldige den ene panda var indenfor, i gang med at æde sine bambus klods op af glasruden, så vi fik et rigtigt godt kig til den. Pandaer har bare 100% nuttethed sammen med koalaerne, som holdt til lige ved af de store pandaerne.

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Haven er smukt med store afstande

Afstandene er enorme i denne have. Når du f.eks. ser et skilt med 900 meter til tropisk regnskov og lignede andre skilte. Området er meget smukt, også selvom vi egentlig grundlæggende har det svært med at se dyr holdt fanget i bur.

Haven er dejlig fredfyldt, kuperet og meget velholdt, omgivet af de små smukke grønne bjerge. Der er dog på grund af de store afstande, mulighed for at et lille beløb, at tage et tog nede for enden af parken og op til hovedindgangen.

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

En god og billig oplevelse – Taipei Zoo

Vi havde nogle rigtig gode timer i Taipei Zoo. Der er rig mulighed for at se masser af dyr. Det var en rigtig stor oplevelse, at se de store pandaer. Generelt nød vi også vores ophold. Dejligt at være lidt udenfor Taipeis larmende storby, hvor vi i det smukke landskab kunne slappe af.

Positivt er billetprisen også meget billig, med en pris på kun DKK 17. Vi troede først det var en fejl eller at vi bare ikke havde styr på dagens valutakurser –  men nej den var god nok.

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Taipei Zoo, Taiwan

Tip til Taipei Zoo med de store pandaer

Når du besøger Taipei Zoo, vil vi anbefale dig at besøge stedet enten en tirsdag, onsdag eller torsdag. På disse hverdage er der ikke særlig mange mennesker og du har muligheden for at se dyrene tæt på. Kommer du derimod i weekenden, skal du være forberedt på at trække et nummer. Herefter stå i en lang kø, hvis du vil se de store pandaer.