Tip til kørsel i New Zealand

Tip til kørsel i New Zealand, for der er nogle ting, som du skal være  lidt opmræksom på. Vi har derfor skrevet vores tip  til kørel om måske kan hjælpe dig, når du kører rundt i New Zealand. Det kan være venstre kørsel, kørselsafstande, ensrettet broer eller hastighederne eller lign.  

Indsider tip - kørselsafstande på Sydøen, New Zealand

Vores tip til kørsel i New Zealand

  • Der er venstre kørsel i New Zealand.
  • På Sydøen er mange af vejene små og fyldt med broer. Mange af broerne er der kun kan være en bil af gangen på. Derfor skal du holde ekstra øje med, hvem der har forkørselsret.
  • Hold rigtig god afstand til autocamperne. Mange kører virkelig underligt. Det er typisk første gang mange af dem, prøver at køre i autocamper hvilket deres kørsel tydeligt bærer præg af. Især i bjergene skal du være opmærksom. Her kan det tit være udfordrende for autocamperen at krave op eller komme ned af bjerget.
  • Overholdt hastigheden, der er rigtig mange kontroller, selv på de øde veje, hvor du slet  ikke troede det var muligt.
  • Hvis du kører om vinteren skal du være meget opmærksom på stenslag. Der saltes ikke på vejene men der smides småsten. Det medfører desværre en stor risiko for stenslag.
  • Når du planlægger kørsel på Sydøen Zealand kan du ikke regne med de tidspunkter som TomTom og Google Map’s foreslår at turen tager. Du bliver overrasket! På Sydøen skal du som minimum regne med, at det tager ca. 1/3 mere tid end det du bliver forslået. Så planlæg din rejse med god tid og hold afstandene små. Dermed bliver din køretur en oplevelse og ikke en stressende tur for at nå frem i tide.
  • Husk at nyd det, stop op og tag dig tiden til at nyde den smukke natur.

Tip til Kørselsafstande på Sydøen - New Zealand

New Zealand

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.