Tip til to billige transportoplevelser i Hong Kong

Tip til to billige transportoplevelser i Hong Kong. Det behøver ikke altid at koste en masse penge at få gode oplevelser i en storby. I Hong Kong har vi haft to billige transportoplevelser som har været rigtig gode oplevelser og som kun har kostede os ca. DKK 2 pr. styk.

Det har været sejlture med færgen og masser af køreture med sporvognene. Vi fik i sporvognene, desuden også muligheden for at være sammen med de lokale og dermed få en fornemmelse af, hvordan hverdagen leves i Hong Kong. Derfor giver vi vores tip til to billige transportoplevelser i Hong Kong.

Star Ferry

Star Ferry sejler i pendulfart i strædet mellem Hong Kong øen og Kowloon. De benyttes nu næsten kun af turisterne, efter der er blev bygget 2 tunneler under strædet. Star Ferry har sin oprindelse fra 1880 og er en af de ældste pendler kulturer.

Turen koster ca. DKK 2 og er nok en af de billigste sightseeingture ture vi har prøvet. Hyggeligt selvom turen desværre hurtigt er overstået, men smukt at se byen fra vandsiden.

Hong KongTo billige transportoplevelser - Hong Kong 2015

Dobbelt dækker sporvognen

En anden billig transportoplevelse er i de meget anderledes udseende sporvogne som er meget høje og super smalle. Sporvognene er meget markante i gadebilledet, med deres farverige og forskellige reklamer. Vi tvivlede dog lidt på, om de ville væltede eller ej, på grund af deres usædvanlige udseende.

Vi har brugt denne sporvognene adskillige gange. Det har alle gangene været en god oplevelse især når vi har kunne sidde øverst oppe. Her har vi haft en rigtigt god udsigt, kunne se livet i byen ovenfra sammen med de lokale imens sporvognen har kæmpet sig igennem byen. Det er desuden en meget billig transportoplevelse. Vi betalte, da vi stod af ca. DKK 2 og denne pris var uanset, hvor langt vi havde kørt.

Tip: Husk lige penge HKD 2,30 ( 2015 priser)

To billige transportoplevelser - Hong Kong 2015Hong KongTo gode billige oplevelser i Hong Kong.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »