To steder med søde sager – Zürich, Schweiz

To steder med søde sager  som skulle skulle udforskes i Zürich. Vi prøvede både at besøge en chokolade butik og var på en cafe, hvor vi fik en kage menu. En dag som var fyldt med de bedste søde sager i Zürich.

Confiserie Sprüngli

Vores første besøg, af to steder med søde sager var chokolade butikken Confiserie Sprüngli. En butik der har forkælet sine kunder i over 175 år med udsøgte delikatesser af schweizisk chokolade, pralinéer og kager, alt lavet af de bedste råvarer.

Butikken er imponerede, smuk og med et enormt udvalgt i en meget smuk bygning. Det var svært ikke, at blive fristet til at købe hele forretningen. Men prisen satte sin naturlige begrænsning for vores indkøb af denne luksus spise. Men vi var ikke i tvivl om at pris og kvalitet fulgtes ad i denne butik som var fyldt med søde sager og  hvor der også duftede lækkert af chokolade.

Søde sager – Zurich, Schweiz

Søde sager – Zurich, Schweiz

Cakefriends

Senere på vores tur i Zürich besøgte vi også en meget hyggelig cafe Cakefriend inde i den gamle bydel. Vi gik tilfældig forbi og havde lyst til at drikke kaffe og søde sager da hyggelige Cakefriends dukkede op. Det endte da også med at  blive en positiv og overraskende meget anderledes oplevelse. Vi fik simpelthen et menukort, hvor det var muligt at bestille forskellige kage menuer. Det havde vi ikke prøvet før.

Vi bestilte en sandkage menu og fik herefter forskellige former for sandkager smukt anrettet på en aflang tallerkener. Dertil var der tilhørende små skåle med indhold af marmelader, creme cheese, chokolade i cremeform og syltede blommer. En meget anderledes måde at få kage på. Men bestemt en rigtig god oplevelse og det smagte fantastisk sammen med den også gode kaffe.

Vi kan bestemt godt anbefale et besøg hos Cakefreinds, hvor det var muligt at kunne sidde udenfor imens vi nød vores kaffe og kage menu.

Søde sager – Zurich, Schweiz

Søde sager – Zurich, Schweiz

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.