Vi er vilde med Instagram

Vi er vilde med Instagram vores nye sociale medie. Billeder siger mere end 1.000 ord. Vi har daglig glæde af, at se billedere fra de mange smukke steder som verden rummer. Selvom Instagram har været derude i lang tid, har vi med OnTrip.dk været længe om at komme igang med dette sociale medie. Så det var først i april i år (2015), at vi under vores rejse i Østen fik lukket op for Instagrams fantastiske verden. Siden har vi ikke kigget os tilbage.

Vi er vilde med Instagram

Vi er vilde med Instagram

Dagligt har vi været flittige brugere af Instagram og delt billeder. Det har vi gjort  imens vi har været rundt i verden og hjemmefra har vi delt billeder, fra vores tidligere rejser.

Vi vil gerne sige tak til alle vores trofaste følgere, deres kommentarer og spørgsmål. Noget der er medvirkede til at gøre Instagram, til så meget mere end bare et opslagsværk.

Vi er vilde med Instagram som opleves som et levende sted. Vi er i dialog med en masse spændende mennesker fra den store verden, mennesker vi aldrig ville have talt med uden Instagram.

Vi er også blevet overrasket over, hvor eksplosiv hurtigt voksende Instagram er som medie. I løbet af de få måneder vi har været på har vi allerede fået over 1.000 følgere. Følgere som synes at lige præcis vores billeder er interessante, hvilket vi er rigtig glade for.

Vi er vilde med Instagram

Udover den daglige glæde, har vi også haft tre vilde oplevelser på Instagram.

Gary Arndt og Matt Long er begge nogle af de første travelblogger vi begyndte at læse om. Det er lang tid siden vi begyndte, før vi selv begyndte at blogge. De er derfor lidt af nogle ikoner for os. De har især i opstarten af OnTrip.dk været medvirkende årsag og inspiration til, at vi selv turde kaste os ud i at blogge.

Så vi elsker bare vores nye Instagram. Hvad med dig, elsker du også Instagram?

Hvis du ikke allerede er på, så meld dig til og mærk verden. Du kan jo så starte med at følge vores rejser ud i verden på: Instagram.com/ontripdk

Læs også her vores indlæg: Kom godt i gang med Instagram.

  • 2015 (juli)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »