Vores bryllup i Graceland Wedding Chapel – Las Vegas, USA

Vores bryllup i Graceland Wedding Chapel blev holdt efter at Tore meget romantisk havde friet til Annette i maj måned ved hendes yndlingssted Paris (Sacre Coeur). Annette havde selvfølgelig sagt ja, skulle vi finde en dato for, hvornår vi skulle giftes. Vi talte meget frem og tilbage om dette, ingen af os er troende og det med at gå på rådhuset og blive viet, synes vi begge er for kedeligt og ligegyldigt.

Bryllup i Las Vegas, USA

Beslutningen blev taget

En stor fest havde vi heller ikke lyst til da vi begge mente, at vores bryllup var en privat sag, så valget blev Las Vegas. Vi vidste at her ville vi få et bryllup, som både ville være sjovt, anderledes og afspejle vores personligheder. Beslutningen blev taget. Vi ville giftes os i forbindelse med vores sommerferie i juli 2008, som skulle holdes sammen med Maria.

Valget faldt på Graceland Wedding Chapel

Efter vi havde undersøgt en del på nettet, faldt valget på et lille chapel, Graceland Wedding Chapel i Downtown Las Vegas. Graceland åbnede i 50érne og er et af de ældste chapels i Las Vegas og derfor et af Las Vegas mange vartegn.

Graceland Wedding Chapel er kendt for, at have Elvis imitatorer. Elvis har også selv givet tilladelse til at stedet bruger navnet Graceland. Det er ikke særlig stort, men utrolig hyggeligt og folk der bliver gift i Las Vegas, har jo sjældent flere hundrede mennesker med til deres bryllup.

Bryllup i Las Vegas, USA

Bryllup i Las Vegas, USA

Bryllup i Las Vegas, USA

Brylluppet blev bestil hjemmefra

Hjemmefra kunne vi på deres hjemmeside bestille hele vores bryllup. Det vil sige alt lige fra afhentning, vielsen, fotografering til brudebuketten. Hjemmefra var der også købt en farverig bryllupskjole til Annette og selvfølgelig en Hawaii skjorte til Tore. Vi havde bestilt limousine afhentning, vielsen med “Elvis” sange, blomster og fotografering.

Afhentning i limousine på hotel Bellagio

Vi boede på luksushotellet Bellagio og her kom der om eftermiddagen en stor hvid limousine og hentede os ved indgangen til hotellet. Limousinen blev kørt af en kæmpestor afroamerikansk mand, som først havde ringet og sagt han ville forsinket pga. trafikkaos.

Den nervøsitet der i forvejen var, blev overhoved ikke bedre af en forsinkelse. Men limousinen ankom og vores chauffør var iført uniform med tilhørende kasket, de obligatoriske solbriller og hans talte meget amerikansk. Det var så amerikansk som det kunne være, fantastisk.

Bryllup i Las Vegas, USA

Bryllup i Las Vegas, USA

Turen ned til Downtown

Vi tog turen i limousinen ned til Downtown og nød den luksus det er, at køre i limousine. Dengang var det ikke så sikkert at færdes i Downtown pga. kriminalitet. Det er det heldigvis i dag, så da vi kørte igennem området fik vi da også vores betænkeligheder. Vi fortrød et kort øjeblik vores beslutning, om det her nu ikke var lidt for vildt men … derefter glædede vi os til vores Bryllup i Graceland Wedding Chapel.

Det praktiske blev ordnet

Men vel ankommet, fik vi ordnet betalingen så der var styr på vores Bryllup i Graceland Wedding Chapel. Papirarbejdet blev klaret i det lille anneks, hvor vi derefter ventede. Annette fik udleveret den forudbestilte brudebuket, som lå i et køleskab med glaslåger sammen med en masse andre buketter.

Bryllup i Las Vegas, USA

Mødet med Elvis

Tore og Maria gik ind i kirken og Annette ventede udenfor. “Elvis” kom og hentede Annette for derefter at skulle føre hende op ad kirkegulvet. “Elvis” var iført en hvid buksedragt med frynser, solbriller og selvfølgelig hvide cowboystøvler.

Han spurte: Annette er du nervøs? Ja da, selvfølgelig var hun det. Dertil svarede “Elvis”: Take it easy, listen to the music and shake your body.

Så men den indstilling, er der ingenting der kan gå galt. Så allerede inden den officielle vielse, var vi allesammen ved at omkomme af grin og stemningen var fantastisk.

Selve vielsen

Elvis tog Annette under armen og førte hende op ad gulvet til Tore, som stod længst oppe i lokalet. Imens bragede musikken ud fra anlægget og “Elvis” brød ud i sang som selvfølgelig var “Love me tender”, imens de gik op imod Tore og pastoren.

Den fransk fødte pastor viede os og det var bestemt både meget højtidligt og seriøst. Vi gav hinanden løfter og da de var afgivet, startede festen. Musikken startede igen og “Elvis” brød ud i sang samtidig imens, han dansede med pastoren, fotografen og selvfølgelig os.

Det var utrolig sjovt, anderledes og det med at blive gift, hvor vi det ene øjeblik var meget seriøst og det næste øjeblik en fest, var meget kontrastfyldt, men en rigtig god oplevelse.

Der blev taget masser af billeder og “Elvis” fortsatte med at synge. Enkelt billeder af os som par og gruppebilleder hvor Tore, Annette, Maria, pastoren og “Elvis” var med på.

 Elvis afsluttede selvfølgelig med sangen: Viva Las Vegas.

Vi blev ønsket tillykke endnu engang og dermed forlod vi stedet og var gift. Vildt og Vores Bryllup i Graceland Wedding Chapel, var en super oplevelse.

Bryllup i Las Vegas, USA

Bryllupsmiddagen på Top of the World

Med vores vielsesattest i hånden, som er virkelig smuk og i dag er indrammet, kørte vores limousine os til Stratosphere Casino Hotel & Tower. Os som elsker høje bygninger skulle selvfølgelig spise vores bryllupsmiddag i et tårn 200 meter over jorden. Vi tog elevatoren op i tårnet og nød vores lækre bryllupsmiddag i den roterende restaurant, Top of the World med smukt udsigt over Las Vegas neon belysning.

Mere vildt kunne det da ikke blive!

Bryllup i Las Vegas, USA

Bryllup i Las Vegas, USA

Bonus oplevelser

Vores fordomme omkring, at det ville være overfladisk at blive gift i Las Vegas blev afkræftet efter denne ceremoni. Den var både meget højtideligt og seriøs. Vi fik også en masse bonus oplevelser denne aften.

En masse vildt fremmede mennesker lykkeønskede os, enten med ord, smil eller kom helt impulsivt hen til os og gav os et kram. Så lige pludselig var vores bryllup blevet noget “hele” Las Vegas deltog i. Det havde vi ikke lige set komme, men en god oplevelse var det.

Champagne og jordbær

Tilbage på vores hotel Bellagio blev vi yderligere overrasket. Annettes kollegaer havde fået opsnuset, hvornår hun skulle giftes og hvor hun boede. De havde sendt en flaske champagne, jordbær overtrukket med chokolade og et sødt kort, som hotellet smukt havde arrangeret på vores værelse.

Det praktiske omkring at blive gift i Las Vegas

Det er forholdsvis nemt at blive gift i Vegas. Du skal hjemmefra have en forhåndsgodkendelse på dit lokale rådhus eller borgerservice. I Las Vegas skal du forbi Clark County Courthouse, hvor en række formularer skal udfyldes og du skal betale et gebyr. Samtidig tjekker de lokale embedsmænd, at du ikke allerede er gift i forvejen – i hvert fald at du ikke er det i USA.

Efter hjemkomsten til Danmark skal du lige forbi dit lokale rådhus eller borgerservice. Her skal du fremvise din vielsesattest. Du bliver dog registeret som gift den dag du er blevet det i USA.

Bryllup i Las Vegas, USA

Vores Bryllup i Graceland Wedding Chapel

Vores Bryllup i Graceland Wedding Chapel var fantastisk. En dag, men gode, sjove og helt anderledes oplevelser. Hvis vi kunne vælge igen, ville vi uden tvivl gøre præcist det samme en gang til. Dette var vores historie om et dejligt bryllup. En oplevelse, som vi alle tre ofte positivt tænker tilbage på og taler om.

Hvad synes du om bryllup, er det fint at springe over alle andres forventninger og tage til SinCity og blive gift?

Annette Seier - OnTrip.dk

Min store passion er at opleve verdens mangfoldighed, suge lærdom til mig, for bagefter at fortælle mine historier. Jeg rejser med min datter Maria og min mand Tore, hvor vi elsker at leder efter skyskrabere og TV-Tårne. Det er som regel mig der skriver indlæg til vores rejseblog OnTrip.dk, har styr på rejseøkonomien og finder vores næste eventyr. Jeg har til dato besøgt 6 kontinenter og 58 lande. Du kan kontakte mig på OnTrip (a) outlook.com

OnTrip.dk
CVR: 37901598
© 2017 OnTrip.dk All rights reserved

Translate »