Vores gade i Bangkok – Thailand

Vores gade i Bangkok er 19 Sukhumvit, Soi 18 og det er en gade, vi husker fra vores tidligere besøg i Bangkok. Vi vælger ofte at booke overnatninger på hotel Rembrandt, for specifikt at bo i denne gade igen. Ved første øjekast er det bare en slidt sidegade men hvis du giver sig tid til at stoppe op og mærke efter, indeholder de ca. 300 meter alt den puls der er så forførende ved Bangkok.

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade summer af liv

På vores gade i Bangkok “19 Sukhumvit, Soi 18” er der aldrig stille, det summer af liv. Ude foran en af de utallige skrædder forretninger er der et fast mødested for motorcykeltaxaerne, der for et par få Baht kører thailænderne hjem fra arbejde. Når solen går ned og det bliver mørkt om aften stiger deres humør, mens der bliver drukket lidt thailandsk spiritus, spillet musik og sågar danset.

Når vi går op ad vores gaden blandes motorstøjen fra tuk tuker og taxaer med pigernes råben for, at lokke turisterne til en gang fodmassage. Skrædderne kæmper med “Hi Boss” i deres forsøg på, at sælge dig en ny garderobe der kan blive syet indenfor 24 timer. Der er restauranter, gadekøkkener, cafeer motorcykeltaxaer, almindelige taxaer, tuk tuker, fodmassage, thaimassage, frisører, forretninger til vask af tøj og dette er alt sammen i vores gade.

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Vores gade - Bangkok, Thailand

Gader forbinder dig med resten af byen

På hjørnet ved hovedgaden fås desuden den bedste kaffe, vi endnu har fået i Thailand for 50 Bath, ca. DDK 10 for en cafe latte. Nede for enden af vores gaden er der et shoppingscenter, skytrain og metroen som dejlig behageligt forbinder dig til resten af byen.

Bangkok

Fodmassage

Når vi er i Thailand er det et must, at få fodmassage og nogle af de bedste og billigste steder ligger i vores gade i Bangkok. Efter vi lige havde overvundet den danske blufærdighed, er det udover at være yderst behageligt, også en sjov oplevelse. Blandt de personer, der giver massagen er der nogle spændende og sjove typer. De har et fantastisk humør – de råbte og lavede sjov med hinanden og selvfølgelig også med os.

Der er bare en ting du skal passe på, du kan blive afhængig af det. Det kan du især efter en lang dag til fods, som storby turist i en spændende by med høj plus. Prisen er meget rimelig og lægger fra DKK 50 og op for en times massage

Vores gade - Bangkok, Thailand

Bangkok

Bangkok

Metroen er tæt på

Når vi vil lidt væk fra vores gade, har Bangkok to hurtige og billige måder at komme rundt på. Den ene er skytrain, der kørte oppe i luften. Det forgår ca. 10 meter over gaden, så det giver også mulighed for at se en del af byen oppefra.

Den anden mulighed er Metro, som ligner den københavnske og er meget velfungerende. Pris pr. billet afhænger af afstanden, men du kommer rigtig langt for DDK 5. Samtidig indeholder begge dele en mulighed for afkøling, inden den næste varme tur ude i solen.

Vores gade - Bangkok, ThailandBangkok

Mon ikke også vores næste besøg, vil indeholde et par dage i vores gade i Bangkok.