De bedste rejseoplevelser i 2013

De bedste rejseoplevelser i 2013 som var et forrygende rejseår. Vores de bedste er afspejlet af dem, som har gjort stort indtryk på os i 2013. Vi rejse jorden rundt og fik udlevet masser af drømme og fik oplevelser for livet. 

De bedste rejseoplevelser i 2013

De bedste rejseoplevelser i 2013

I året 2013 gik drømmen i opfyldelse og vi rejste jorden rundt. Ikke kun ud i verden men hele jorden rundt. Året var spækket med gode oplevelser og at skrive om de bedste, bliver derfor begrænsningens kunst og en svær øvelse men nu prøver vi.

De bedste rejseoplevelser 2013

Australien

I vores de bedste rejseoplevelser i 2013 må Australien nævnes. Det som imponerede os mest i Australien var dyrelivet og naturen. Vi har aldrig set så mange vilde dyr og dette er dyr, som vi kun kan opleve i Australien. Australien har så meget, at byde på og især naturen slog benene væk uden os. Den var så varieret, barsk og mange steder så øde med sine lange stræk uden andet end vejen og naturen. At køre Great Ocean road og opleve havet, var bestemt en af de smukkeste road trips vi har haft.

De mennesker vi mødte på vores vej, var stolte af deres land, meget imødekommende og delte gerne ud af deres viden. Det var nemt at være gæst i Australien og vi følte os meget velkomne.

Byerne Melbourne og Sydney er begge byer hvor vi havde mange gode oplevelser og blev betaget af. Den engelske historie som begge byer bærer præg af, de gamle engelske bygninger suppleret med de moderne australske er spændende og meget anderledes og gør disse byer til noget særligt.

De bedste rejseoplevelser i 2013

De bedste rejseoplevelser i 2013

New Zealand

En af de bedste rejseoplevelser i 2013, var helt klart at udleve en gammel drøm og besøge New Zealand. Naturen i New Zealand var for os en enorm oplevelse, men hvor Australiens natur var storslåede, var naturen i New Zealand meget mere intens. Vi havde ikke før besøgt et land, hvor vi kunne se og opleve, så meget forskelligt natur indenfor så korte afstande, hvilket overraskede os meget positivt.

New Zealand er ikke så stort et land, men rummede alligevel adskillige storslået naturoplevelser. New Zealand havde bare det hele, gletsjere, vandfald, søer, havet, bjerge, vulkaner, tempereret regnskov, bakker og flade strækninger. Vi fik desuden den oplevelse, at vi for det meste kørte, på små veje med kun en vejbane i hver side, hvilket var meget charmerende.

New Zealand med sine små byer og den lille hovedstad, menneskerne og klimaet gør, at det nok var et af de lande, som ligger længst væk fra Danmark men ligner vores land på rigtig mange områder.

New Zealand

De bedste rejseoplevelser 2013

Hong Kong

Hong Kong er byen, som vi med det samme faldt for. Derfor skal Hong Kong selvfølgelig nævnes i de bedste rejseoplevelser i 2013. I Hong Kong var der masser af puls, mangfoldighed, fascinerende byggeri, nyt og meget gammel, spændende infrastruktur og alt dette var omgivet af vand, som adskilte de forskellige øer. Hong Kong er en by, som er domineret af kinesere, men samtidig meget europæisk præget.

Der var et vælg af muligheder for spændende madoplevelser, attraktioner, shopping eller bare, at gå rundt og kigge på bygningerne. Vi kunne desuden fra Hong Kong, sejle en time for derefter at få flere oplevelser i Macau.

De bedste rejseoplevelser 2013

De bedste rejseoplevelser 2013

Bangkok

Bangkok er en af de byer, som vi altid vender tilbage til og altid se frem til at besøge. Vi har besøgt Bangkok mange gange og vi bliver aldrig træt af denne by. Denne kæmpeby, oser af Østen og for os er Bangkok, på godt og ondt, den by der bedst afspejler, hvad Østen vil sige. Derfor er den en af de bedste rejseoplevelser i 2013.

Masser af mennesker, dufte overalt af fremmede krydderier fra alle gadekøkkenerne, masser af trafik, templer og munke overalt i det brogede gadebilledet med masser af butikker, steder med fodmassage og thaimassage, barer, restauranter, floden med alt livet omkring den og den konstante fugtige varme.

Det som er det allerbedste ved Bangkok er dens indbyggere, som er smilende, hjælpsomme og meget venlige

Bangkok

Bangkok

Cook Islands

En drøm om en Bounty ø, skal selvfølgelig med i de bedste rejseoplevelser i 2013. At være på en ø, så langt ude i Stillehavet, hvor du egentlig ikke kan meget andet, end bare at nyde livet, strandene og det for os, næsten provokerende langsomme tempo, var skønt.

Cook Islands er virkelig en Bounty ø, en ø som den vi alle drømmer om på en kold vinterdag i Danmark. Der er ikke de store kulturelle oplevelser, men vandet, naturen, vegetationen og især befolkningen gjorde et stort positivt indtryk på os og det var en fantastisk oplevelse.

Cook Island

Cook Island

USA

USA er en kæmpe, der er lige så varieret som Europa er forskellig. I 2013 var en af vores bedste USA oplevelser, det røde land i det vestlige USA. At køre de enorme strækninger og se alt den røde jord, hvor vi følte os hensatte til en westernfilm.

At se Monument Vally både ved solnedgangen og opgangen og at få den oplevelse, at se smukke Antelope Canyon sammen med en indianer, var unikke oplevelser. For os er road trip i USA den ultimative frihedsfølelse.

USA

USA

San Francisco

San Francisco var for os, ikke kærlighed ved første besøg. Men San Francisco er en by som vi efterhånden har lært at elske. Byen som er så kuperet, at det giver stor og sjov variation i byen.

San Francisco er charmerende med sin opdeling af forskellige ”landeområder” og det hele ender ved havet, hvor folk samlet ved havneområdet og de gamle kabelvogne hjælper med at forbinde byen. En stemning som indikerer, at byen aldrig sover. En by som rummer så meget men stadig føles, som om den ikke er blevet for moderne og stor.

San Francisco

Las Vegas

Dette er vores 7. besøg i Vegas. Vi har udråbt Vegas til vores yndlingsby. Vi bliver aldrig trætte af denne by, som ved hvert besøg, viser nye sider af sig selv. Vegas er byen for det voksne publikum, et stort Disneyland som er åben 24/7.

Næsten alt kan lade sig gøre i Vegas og stemningen er fantastisk. Vi finder til stadighed ting, som vi ikke før har oplevet eller set og vejret er altid solrigt og varmt. Opdelingen af byen med The Strip, Downtown og naturen indenfor kort køreafstand, gør Vegas til noget helt særligt.

De bedste rejseoplevelser 2013

De bedste rejseoplevelser 2013

De bedste rejseoplevelser 2013

Vi syntes at rejseåret 2013 var helt fantastisk. Vi fik udlevet en drøm og rejste jorden rundt. Vi besøgte også steder som Koh Samui i Thailand, rejste rundt i Kina, var i Singapore og afsluttede året med et brag af et nytår i Warszawa. Et år vi med glæde vil kigge tilbage på og som har givet os evige minder.

Vi fik masser af nye venner, fik viden om en masser lande og oplevet natur som vi ikke i vores vildeste fantasi troede eksisterede. Et helt vildt år og vi er meget taknemlige over, alle de gaver af oplevelser vi har fået.

Vi ser frem til masser af nye rejseoplevelser i 2014

Tak fordi du læser med.

De bedste rejseoplevelser 2013

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.