Anmeldelse af Afternoon tea på Restaurant 1885 – Penang, Malaysia

Anmeldelse af afternoon tea på Restaurant 1885, som ligger på Eastern & Oriental (E&O) Hotel i byen Georgetown på øen Penang. Selvom du ikke bor på hotellet, bør du besøge dette historiske sted. Om ikke hvis andet, så bare for at opleve stemningen, se de smukke bygninger og evt. nyde en afternoon tea i de smukke lokaler.

The Eastern & Oriental Hotel Georgetown – Penang, Malaysia

Lokalet

På E&O Hotel har restauranten 1885, kan du få serveres afternoon tea i elegante omgivelser. Der er stearinlys, stivede hvide duge, sølvtøj og smukt porcelæn. Imens kan du bare sidder og nyde stemningen og omgivelserne. Her bliver du taget tilbage til en del af den engelske overklasse for 100 år siden og kan nyde udsigten udover vandet. Vi så frem til vores dette og til at lave en anmeldelse.

Afternoon tea på E&O Hotel i restaurant 1885 – Penang, Malaysia

Service og drikkevarer

Selve servicen var over alt forventning og vi fik muligheden for, at vælge lige den te som vi havde lyst til. Der var også mulighed for kaffe, men dette ville selvfølgelig have været helt forkert, men to te og en kaffe blev der bestilt.

Sandwich, scones og butterdejs boller

Vi fik serveret drikkevarerne sammen med sandwichs, hvor skorpen på brødet selvfølgelig var skåret væk. Der var forskellige slags fyld, som skinke med ost, laks og selvfølgelig de helt traditionelle agurkesandwich. Samtidig blev der serveret lune scones med koldt smør og syltetøj. Mere engelsk kan det da næste ikke blive.

Nyt for os, var nogle nærmest butterdejs lignende boller. Disse havde vi aldrig prøvet før, ved andre afternoon tea rundt om i verden, men gode var de. Vi nød det hele, det var virkelig lækkert, meget frisk og indbydende og giver meget positive anmeldelse af afternoon tea på Restaurant 1885.

Afternoon tea på E&O Hotel i restaurant 1885 – Penang, Malaysia

Kager

Efterfølgende blev der serveret et orgie af kager, der alle var meget smukt udført og lignede små kunstværker. Så vi havde lidt svært ved at sætte tænderne i de smukke kager. Der var mange forskellige smagsvarianter og kagerne virkede helt friske og nybagte.

Vi nød dem, selvom de nok var lidt for sødt efter vores smag. Imens vi sad og nød vores afternoon tea, kræsede tjenerne om os hele tiden og ved det mindste stod de klar til at ville servicere os.

Afternoon tea på E&O Hotel i restaurant 1885 – Penang, Malaysia

Anmeldelse af Afternoon tea på Restaurant 1885

At kunne træde tilbage i denne tidslomme, var bestemt en rigtig god oplevelse, For et kort øjeblik kunne vi føle os, som en del af den engelske overklasse under kolonitiden. Sjovt at sidde i de smukke omgivelser og nyde en af de bedste afternoon the, vi nogensinde har fået. Vores anmeldelse af afternoon tea på Restaurant 1885 selvfølgelig er i top.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.