Anmeldelse af Air New Zealand Business Class

Anmeldelse af Air New Zealand Business Class. Denne tur, ud af Australien blev markeret med den første af flere flyvninger med Air New Zealand. Forventningerne var på forhånd ikke så høje, da vi havde læst at Air New Zealand benyttede deres gamle 767-fly.

Air New Zealand Business Class, Sydney – Rarotonga (flyvetid 5:50 timer)

Air New Zealand

Dårlig service allerede ved indtjekningen

ØV- den dårlige service allerede startede ved indtjekningen. Som vanlig, var der egen indtjekning til Business Class og guldkort kunder.

Her blev vi mødt af en meget sur og ikke særlig servicemindet ung kvinde. Aldrig en god følelse, at føle du er til besvær. Derefter begyndte hun at belære os om, at vores bagage vejede for meget og vi skulle betalte et stort gebyr. Dette var bagage, som med alle de andre flyselskaber ikke var noget problem, men med Air New Zealand, var der åbenbart helt særlige regler.

Vi måtte, i henhold til vores billetter have tre stykker bagage med hver og vi ville kun tjekke ét stykke ind hver – så vi lå langt under den samlede tilladte vægt. Men det viste sig så, at med Air New Zealand måtte hvert stykke bagage kun veje 23 kg. hvor alle andre flyselskaber sagde 32 kg. Super dårlig service og desværre, en dårlig start på en anmeldelse af Air New Zealand Business Class.

Nå, men efter en del snak, fik vi (selvfølgelig) tjekket vores bagage ind, uden ekstra gebyr. Men den unge kvinde ved indtjekningen var bestemt ikke kommet i bedre humør. Så senere skulle det vise sig, at hun ikke havde givet os udrejsepapirer, der på forhånd skal være udfyldt for at komme ud af Australien.

Sædet i Air New Zealand

Air New Zealand loungen i Sydney lufthavn var en positiv overraskelse, så vi fik lidt af vores positive humør igen. Dette holdte dog kun til vi kom op i flyet, der var endnu dårligere end selv vores værste forventninger.

Dårlige gamle små sæder, en gammeldags skærm du tog op fra dit sæde og foldede ud. I forhold til de andre flyselskaber var vi trådt 10 år bagud i tiden. Benpladsen var dog rimelig, og der var lidt benstøtte, når sædet blev lagt tilbage.

Udvalget af film underbyggede vores følelse af, at være sat tilbage i tiden. De “nyeste” film var flere år gamle – med “Devil Wears Prada” fra 2006 som hot-nyhed. Dette er slet ikke acceptabelt når du betaler for en Business billet og kan da på ingen måde give gode anmeldelse af Air New Zealand Business Class.

Forplejningen hos Air New Zealand Business Class

Selve forplejningen med Air New Zealand, var rimelig med cocktails, forret og vi kunne vælge mellem 3 hovedretten. Til dessert var der is og ost. Det hele var med et udvalg af vine og andre drikkevarer. Der var kun en person til at serverede maden. På trods af at der kun var 4 rækker med Business kunder, var de første færdige med at spise, stort set før vi fik serveret vores mad.

Om det var dette faktum der gjorde, at de valgte at slukke lyset midt under vores mad, skal vi ikke kunne sige. Men da det “personlige” lys ved sædet ikke virkede, stoppede vores middag brat i mørket. Hold da op! Aldrig har vi oplevet noget lignende – det var virkelig langt ude. Vi har virkelig svært ved at skrive noget positivt i vores anmeldelse.

Det var en natflyvning, men der kom ikke – som ved de andre flyselskaber – en lille taske med strømper, tandbørste eller lignende. Igen dårlig service. Inden landing fik vi kaffe og muffins der blev serveret så sent, at der ikke var mulighed for at drikke ud inden koppen nærmest, blev flået ud af hånden på os igen. Det er overhoved ikke i orden og en god anmeldelse af Air New Zealand Business Class, skal de kigge langt efter.

Anmeldelse af Air New Zealand Business Class

Denne flyvning til Cook Islands med Business Class, var samlet det mest dårlige med dårligt på, vi nogensinde har oplevet. Dårlige sæder og superdårlig – nærmest provokerende dårlig service. Vi kan på ingen måde give en god anmeldelse af Air New Zealand Business Class.

Det skal dog nævnes, at Air New Zealand er ved at opgradere deres Business Class på deres andre flytyper, men business på deres 767’er er SLET ikke pengene værd. Så det ville blive 9 lange timer til Hawaii senere på måneden.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.