Anmeldelse af Arabian Courtyard Hotel & Spa – Dubai, UAE

Anmeldelse af Arabian Courtyard Hotel & Spa, som er et 4- stjernet hotel, hvor vi har haft fornøjelsen af at bo to gange. Hotellet ligger i det hyggelige Bur Duabi kvarter som vi holder meget af. Det er tæt på alt, i den gamle del af Dubai og der er masser af liv.

Anmeldelse af Arabian Courtyard Hotel & Spa - Dubai, UAE

Værelset

Vi havde bestilt et executive værelse med lounge adgang og fik tildelt et værelse på 5 sal. Det indeholdt en dobbeltseng, skrivebord, bord med to stole, opbevaring, en reol med et fladskærms tv, safe, aircon og Wi-Fi. Der var et rimeligt badeværelse, dog med øvelsen op i badekarret for at bruse dig.

Der var mulighed for at lave kaffe – og eller te. Vi fik dagligt gratis vand samt en engelsksproget avis. Desuden var der badekåber og hjemmesko.

For enden af værelset var der et vindue fra gulv til loft med udsigt over byen. Værelset havde trægulve med et mindre tæppe på gulvet og mørke møbler, der var medvirkende til at give en hyggelig mellemøstlig stemning, på værelset. En indretning, der bestemt trækker op i vores anmeldelse af Arabian Courtyard Hotel & Spa.

Arabian Courtyard Hotel & Spa, Dubai

Arabian Courtyard Hotel & Spa, Dubai

Morgenmaden

I værelsesprisen var der inkluderet morgenmad som var udmærket, dog med et mindre udvalg end der normalt findes på så store hoteller. Til gengæld kunne morgenmaden nydes siddende i 1. sals højde med udsigt over til Al Fahidi Fortet, på den modsatte side af gaden. Et smukt syn og vi nød vores morgenmad.

Arabian Courtyard Hotel & Spa, Dubai

Faciliteterne på Arabian Courtyard Hotel & Spa

Hotellet var holdt i en mellemøstlig stil og dermed positivt anderledes, end alle de store kædehoteller. Der er en udendørs swimmingpool som dog var meget lille og området omkring poolen var desværre ikke særlig indbydende.

Der var desuden et udmærket spaområde til rimelige priser og en jacuzzi. Reglerne var dog meget indviklede. Noget med hvornår mænd eller kvinder kunne benytte den, for de må ikke benytte den samtidig.

Arabian Courtyard Hotel & Spa, Dubai

Loungen

Vi havde adgang til loungen der serverede spiritus, i nogle begrænsede timer hver aften. Der var også mulighed for at få lidt snacks til. Vi kunne desuden få kaffe – og eller te samt kager i løbet af dagen. Området var meget mørkt og kunne virke en anelse dystert og der var ikke specielt hyggeligt. Servicen fejlede dog intet.

Arabian Courtyard Hotel & Spa, Dubai

Restauranterne på Arabian Courtyard Hotel & Spa

På Arabian Courtyard Hotel & Spa var der desuden en meget hyggelig pub, hvor der var levende musik om aften og rimelig god pub mad. En lobby lounge der serverede dejlig Starbucks kaffe med forskellige muligheder for køb af kager og brød.

Der lå også en indisk restaurant, hvor vi en aften prøvede at spise middag, dette kan ikke anbefales. Maden var dårlig, samtidig blev vi belastet med et dilettantisk show og en pinlig betjening.

Arabian Courtyard Hotel & Spa har dog en Thai restaurant, hvor vi havde muligheden for at sidde udenfor på 1 sal. Her kunne vi nyde byen puls imens vi spiste den gode mad. Denne restaurant kan anbefales, maden var bestemt udmærket og der var rigtig god betjening.

Arabian Courtyard Hotel & Spa, Dubai

Transport til stranden

Arabian Courtyard Hotel & Spa tilbyder gratis transport til den offentlige strand én gang dagligt. Du kan få leveret, efter forespørgsel, en lille strandtaske med håndklæder og liggeunderlag. Husk dog lidt lommepenge, da adgang til den offentlige strand koster DKK 8.

Arabian Courtyard Hotel & Spa, Dubai

Arabian Courtyard Hotel & Spa, Dubai

Anmeldelse af Arabian Courtyard Hotel & Spa

Ved vores sidste besøg var vores værelses endnu ikke klar da vi ankom. Dette blev undskyldt og vi fik herefter tilbudt kaffe og en times gratis massage i deres spa. Rimelig god erstatning, på de par timer vi skulle vente på vores værelse.

Generelt oplevede vi en god service på Arabian Courtyard Hotel & Spa. Dog med en følelse af at standarden, fra første gang vi boede her i 2009 og til 2012 var faldet og niveauet i 2012 var blevet lavere. Stedet var blevet populært og det havde desværre ikke et positivt udfald omkring servicen.

Specielt hele loungen området, var der på forplejningen skåret væsentligt ned. Synd når et hotel får så meget succes, at dette sker og det trækker ned i vores anmeldelse af Arabian Courtyard Hotel & Spa.

Vi giver dog en god anmeldelse, primært på grund af den gode beliggenhed.

Vi giver 4 stjerner ud af 5 mulige.

Du kan her bestille dit ophold på Arabian Courtyard [reklamelink]

Bonusinfo: Link markeret med reklame, betyder at bloggen tjener lidt penge hvis du booker gennem linket. Det bliver ikke dyrere for dig.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.