Anmeldelse af Aspen Court Motel – Kaikoura, New Zealand‏

Anmeldelse af Aspen Court Motel i Kaikoura blev vores valg for en overnatning. Et motel som kun ligger få meter fra havet. Vi kunne på trods af den regn fyldte grå himmel skimte det med sin helt lyseblå smukke farve. Et motel hvor der i bil, er der kort afstand til centrum af byen fra dette sted.

Aspen court motel

Aspen court motel

Indtjekning

Indtjekningen forløb uden problemer og vi fik en venlig modtagelse. Efter diverse forklaringer om motellet kom også den lange om WI-FI. En ting vi ofte oplevede i New Zealand, desværre. Begrænsninger på hvor mange log-in du får, hvor meget data vi kunne bruge og at der ikke ville blive udlevet mere, end det vi havde fået. Hvorfor? Vi forstår ikke, at det er nødvendigt i 2013 at lave alle de begrænsninger og det er rimelig dræbende.

Værelset

Vi fik tildelt et værelse i stueetagen på dette motel. Det indeholdte to senge, et spisebord med stole, opbevaring, tv og lille tekøkken. Badeværelset var med en af de brusere, der krævede længere tids studering af en brugsanvisning. Efter vi havde fundet ud af det, var det faktisk ret lækkert. Værelset var lidt trist og gammeldags indrettet men der var rent og det fungerede for en nat.

Faciliteter

Udenfor var der selvfølgelig gratis parkering behagelig tæt på værelse. Der var en lille terrasse udenfor med et bord og stole. Desuden et stort område med en gasgril som kunne benyttes af gæsterne. Der var “gratis” Wi-Fi men med som skrevet med meget begrænset datamængde.

Aspen court motel

Aspen court motel

Aspen court motel

Anmeldelse af Aspen Court Motel

Motellet virker meget nyt og var særdeles velholdt. Vores ophold var udmærket og opfyldte vores behov uden det overhoved var noget særligt derfor giver vi også en middel karakter i vores anmeldelse.

Vi giver 3 stjerner ud af 5.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.