Anmeldelse af Aston Maui Lu – Maui, Hawaii

Anmeldelse af Aston Maui Lu, som blev vores valgt til overnatning på Maui. Vi havde på forhånd, set bort fra de store hotel resorts og ville gerne lidt tættere på selve øen og naturen. Så vi havde bestilt et ocean front værelse på Maui Lu, der er i den billigere ende af hotelmarkedet.

Maui Lu

Værelset

Efter en noget underlig tjek ind, med en meget lad holdning og ikke særlig imødekommende service, fik vi vores nøgle. Værelset lå på 1. rækkes med udsigt til havet, ja – man kan vel sige i næsten soppeafstand til havet. Værelset bestod af 2 queen size senge, skrivebord, stort klædeskab, spisebord med stole og køleskab. En reol med et gammelt tv og en PlayStation 2. Der var et gammelt slidt badeværelse, der mest lignede noget fra et gammelt dansk sommerhus.

I bygningen hvor vi boede, var der værelser i stueetagen og på 1. sal. Der var desværre meget lydt og fra vores værelse, kunne vi tydeligt høre vores overbo.

Udenfor var der en beton terrasse og tilhørende havemøbler. Værelset var stort og med fantastisk havudsigt, men så er alt det positive dermed også sagt.

Maui Lu

Maui Lu

Maui Lu

Faciliteter

På området er der en swimmingpool, vi kunne leje film og vi fik en daglig avis. En del af Mauis kyst er med lavasten, men ved vores hotellet var der to mindre strande. De lå lige udenfor vores værelse og vi kunne bade i havet herfra.

Der var grønt med masser af palmer og græsplæner, som var godt vedligeholdt. Det var noget helt andet med bygningerne. De var meget slidte og gammeldags og som mange andre steder i troperne blev fugtskaderne ikke vedligeholdt, desværre.

Maui Lu

Maui Lu

Maui Lu

Maui Lu

Resort Fee

Ud over den almindelig overnatnings pris, betalte vi desuden DKK 60 om dagen i resort fee. De skulle så inkludere leje af film, PlayStation, avis og fri Wi-Fi. Nu er vi rimelig ligeglade med alle disse ting, på nær Wi-Fi som på vores værelse overhoved ikke fungerede. Vi fik af receptionen at vide, at alle andres Wi-Fi virkede, så vi kunne da selv lige ringe til deres leverandørs hotline og tale med en tekniker.

Efter to timer, blev konklusionen at det nok ikke kom til at virke på vores værelse, så vi måtte derefter udenfor og hen midtfor bygningen for at få lidt signal. Avisen så vi kun en dag og på de sidste dagen ville air-con’en ikke længere køle.

Anmeldelse af Aston Maui Lu

Nu skal det nævnes, at hotelpriserne på Hawaii er helt vildt dyre og vi havde bevist fravalgt de store hotelkæder, men alligevel for ca. DKK 1.000 pr. nat måtte vi kunne forvente lidt mere. Den lækre udsigt trækker bestemt meget op i vores anmeldelse af Aston Maui Lu men der er så meget der trækker ned.

Stedet er slidt, virkede lidt nusset og den utrolig dårlige service. Vores Wi-Fi som ikke virkede, at der var så lydt fra overboen og en pris der slet ikke hænger sammen med det vi fik for pengene. Billigt kan også købes for dyrt og vores anmeldelse er ikke derfor overhoved ikke positiv.

Vi giver 1 stjerne ud af 5 stjerner

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.