Anmeldelse af At Home Wellington City – Wellington, New Zealand

Anmeldelse af At Home Wellington City, hvor vi havde bestilt en ét værelses hotellejlighed. Det var dels på grund af anbefalinger og grundet den supercentrale beliggenhed. Efter en god service ved tjek ind, fik vi tildelt en lejligheden, der var beliggende på 4. sal.

At Home Wellington City

Lejligheden

Lejligheden indeholdende en queen size seng, en enkelt seng, et skrivebord med stol, bord, lænestol og tv. Der var et meget anvendeligt og godt badeværelse, hvor det eneste kritikpunkt var, at der ikke var særlig meget tryk på vandet. Der var et lille køkken, der samtidig var indgangen til lejligheden, et køkken som indeholdte et køleskab, ovn, kogeplader samt en vaske/tørre maskine. Rigtigt god service, at der var gratis vaskepulver inkluderet.  Vaskemaskinen kom i hvert fald på gevaldigt overarbejde.

Selve lejligheden var hyggelig og god indrettet. Der var hvad vi skulle bruge og det lille køkken, gjorde det muligt for os at lave vores morgenmad.

At Home Wellington City

At Home Wellington City

At Home Wellington City

Udsigten fra lejligheden

Heldigvis havde vi fået en 4 sal lejlighed som gav os en god udsigt over Wellington. Der var en lille altan med bord og stole som havde udsigt til bagsiden af Te Papa museet.  Om sommeren, ville det have været en super lille oase men kulden afholdt os desværre fra et længere ophold derude.

At Home Wellington City


130610 At Home Wellington City (6)

Anmeldelse af At Home Wellington City

Det var gratis og meget velfungerende Wi-Fi, uden data begrænsning og efter lang tid med meget dårligt internet, var dette det hidtil bedste. Der blev dagligt gjort rent, hvis vi var ude af lejligheden inden kl. 12.00.

Desværre var de valgte møbler i lejligheden af den billige IKEA stil, hvilket trækker ned i vores anmeldelse.  Men der var rent og rimelig velholdt, hvilket trækker op i vores anmeldelser af At Home Wellington City. Der var generelt god service, hvor de forsøgte at gøre det til ”dit hjem væk fra hjemmet”, blandt andet med et personligt håndskrevet velkomstkort. Men det allerbedste var den meget centrale beliggenhed, i gåafstand til alt.

Samlet 4 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.