Anmeldelse af At Home Wellington City – Wellington, New Zealand

Anmeldelse af At Home Wellington City hvor vi havde bestilt en ét værelses hotellejlighed i Wellington. Det var dels på grund af anbefalinger og grundet den super centrale beliggenhed. Efter en god service ved tjek ind, fik vi tildelt en lejligheden, der var beliggende på 4. sal.

At Home Wellington City

Lejligheden

Lejligheden indeholdende en queen size seng, en enkelt seng, et skrivebord med stol, bord, lænestol og tv. Der var et meget anvendeligt og godt badeværelse, hvor det eneste kritikpunkt var, at der ikke var særlig meget tryk på vandet. Der var et lille køkken, der samtidig var indgangen til lejligheden. et køkken som indeholdte et køleskab, ovn, kogeplader samt en vaske/tørre maskine. God service, der var gratis vaskepulver så vaskemaskinen kom på gevaldig overarbejde.

Selve lejligheden var hyggelig og god indrettet. Der var hvad vi skulle bruge og det lille køkken, gjorde det muligt for os at kunne lave vores morgenmad.

At Home Wellington City

At Home Wellington City

At Home Wellington City

Udsigten fra lejligheden

Heldigvis havde vi fået en 4 sal lejlighed som gav os en god udsigt over Wellington. Der var en lille altan med bord og stole som havde udsigt til bagsiden af Te Papa museet.  Om sommeren ville det have været en super lille oase men kulden afholdt os desværre fra længere ophold.

At Home Wellington City

130610 At Home Wellington City (6)

Anmeldelse af At Home Wellington City

Efter lang tid med meget dårligt internet, var dette det hidtil bedste. Det var gratis og meget velfungerende WI-FI uden data begrænsning. Der blev dagligt gjort rent, hvis vi var ude af lejligheden inden kl. 12.00.

Desværre var de valgte møbler i lejligheden af den billige IKEA stil, hvilket trækker ned. Men der var rent og rimelig velholdt hvilket trækker op i vores anmeldelser af At Home Wellington City. Generelt god service, hvor de forsøgte at gøre det til ”dit hjem væk fra hjemmet”, blandt andet med et personligt håndskrevet velkomstkort.

Samlet 4 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.