Anmeldelse af Bayan Tree Al Wadi – Ras Al-Khaimah, UAE

Anmeldelse af Bayan Tree Al Wadi som vi ankom til, efter en køretur nordpå fra Abu Dhabi til Ras Al Khaimah. Vi kørte fra hovedvejen og ind på en meget mindre vej gennem den røde ørken. Det var et smukt, anderledes og meget kuperet terræn.

Forslag til Road trip i UAE

Ankomst og indtjekning

Vi ankom til en smukt placeret oase, hvor det luksuriøse og hyggelige 5-stjernet hotel Bayan Tree Al Wadi. Hele området omkring Bayan Tree Al Wadi er et naturreservat, hvor både kameler og gazeller lever vildt. Efter vi havde afleveret vores bil, blev vi modtaget i receptionen med kolde drikke og kørt til vores to villaer i en golfvogn.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Villaen

På hotel Bayan Tree Al Wadi, havde vi bestil to deluxe villaer med egen swimmingpool. Villaerne og indretningen er i arabisk stil og har deres egen indgang.

Villaerne var på 158 m2 og indeholdte en kæmpe stor entre med maser af opbevaring, et rum med kingsize seng med en meget speciel loft dekoration, et siddehjørne ved sengen, et skrivebord og et område med the, kaffe og gratis vand.

Der var et rum yderligere som var en slags stue med en stor hjørnesofa, fladskærms tv, DVD og CD afspiller og et skrivebord. Badeværelset var enormt med lækre produkter, badekåber, tøfler, et badekar, brusekabine og et stort bord med vaske.

Fra badeværelset var der mulighed for, at gå udenfor i en aflukket gård eller vi kunne sidde i badekarret og helt privat, bare nyde udsigten. Produkterne på badeværelset var deres egne med en hel fantastisk duft.

Hele villaen var ren luksus og meget lækkert indrettet med masser af marmor, trægulve, aircon, safe og højt til loftet. Til villaen var der desuden 2 cykler til fri afbenyttelse.

Vores helt egen swimmingpool

Det allerbedste ved villaen var vores egen private pool. Når vi lå nede i poolen fik vi infinitiv følelsen og var ét med ørken, vild oplevelse. Der var på terrassen behagelige møbler, så vi kunne sidde udenfor og nyde udsigten. Sin helt egen swimmingpool, kan kun trække op i vores anmeldelse af Bayan Tree Al Wadi, for det var vildt lækkert.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Morgenmaden

Opholdet var inkluderet morgenmad der blev indtaget, enten indenfor eller udenfor i den smukke natur. Der var alt hvad vi kunne ønske os til vores morgenmad inkl. champagne, frisk frugt, æg, brød og meget mere. Imens vi sad og nød maden, løb de små gazeller rundt og kiggede nysgerrigt på hotellets gæster.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Faciliteter på Bayan Tree Al Wadi

På området var der mulighed for en masse aktiviteter og du kunne desuden gratis benytte søster hotellets faciliteter som ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet og lå direkte ned til den Arabiske Gulf. Her var der mulighed for, at bade i havet eller i deres swimmingpool, der kunne lånes solvogne og badehåndklæder.

En luksus at kunne benytte faciliteterne på et andet hotel gratis og det er bestemt medvirke til, at trække op i vores anmeldelse af Bayan Tree Al Wadi.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Rainforest Spa

På Bayan Tree Al Wadi, er der desuden en Rainforest Spa, som var en meget sjov og anderledes oplevelse. Rainforest Spa var et stort område, hvor vi kunne opleve, at alle behandlingerne tog udgangspunkt i vand.

Vi oplevede bl.a. at få fødderne masseret i forskellige bassiner, vi kunne tage et koldt vands splash eller indånde lavendelduften i et dampbad, inden vi tog mod til os og masserede vores kroppe med friske isterninger i iglo’en.

Der var masser af andre features i The Rainforest, og spa’en havde derudover masser af andre lækre behandlinger uden vand. Bestemt en anderledes oplevelse. Et besøg i The Rainforest var inkl. i vores ophold med ellers kunne der købes adgang.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Mad og drikke

Der er forskellige restauranter på området og en meget speciel Moon bar på toppen af en bygning. Vi sad omgivet af høje mure, men med åben himmel så vi kunne nyde en drink og kigge på stjerner imens.

Vi prøvede at spise på Al Waha, som havde den bedste butter chicken vi nogensinde havde smagt og resten af maden var bestemt også udmærket.

På Safran som også lå på hotellets område, men væk fra hovedbygningen, serverede de Thai mad. Der er udsigt til et vandhul, så mens vi spiste kunne vi nyde at kigge på dyrelivet. Udsigten er god, men maden middelmådig.

Hele hotellets område er bygget med respekt for naturen og var utrolig velholdt. Det var en fornøjelse at være deres gæst. Området er stort, så udover cykler forgår transporten rundt med golfvogne. Vi kunne på alle tider af døgnet ringe efter en sådan vogn.

Bayan Tree Al Wadi, UAE

Anmeldelse af Bayan Tree Al Wadi

Vores ophold på Bayan Tree Al Wadi var en oplevelse i ørken luksus og servicen var i top. Bayan Tree Al Wadi var bekostelig og holdt en høj overnatnings pris. Det er en oplevelse vi altid vil huske og samlet var det et fantastisk dejligt ophold. Vi kan kun være meget positive i vores anmeldelse.

Bayan Tree Al Wadi er et af de mest fantastiske steder vi har boet.

Vi giver 5 stjerner ud af 5 mulige.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.