Anmeldelse af Bazaar Cafe – Marrakech, Marokko

Anmeldelse af Bazaar Cafe som ligger midt inde i Medinaen. Det er en lille restaurant, godt gemt væk i små snirklede stræder, som de fleste ting inde i Medinaen. Vi havde ved en tidligere lejlighed gået forbi og havde talt om, at her kunne vi da godt tænke os at spise middag en aften.

Middag på Bazaar Cafe - Marrakesh, Marokko

Middag på Bazaar Cafe - Marrakesh, Marokko

Øv der var lukket men..

Så en aften tog vi ned til Bazaar Cafe, hvor vi ankom kl. 18.40 og opdagede at stedet var lukket. Så vi var lidt slukøret og parate til at gå igen. Men naboen til restauranten, som var butiksindehaver, fortalte at de åbnede kl. 19, men han ville fortælle restauranten at vi ventede udenfor. Så et minut senere, blev vi lukket ind og ført ned til restauranten af en venlig tjener.

Lokalet

Ud over at lokalet temperatur var en anelse køligt, var der hyggeligt. Det var ikke særlig stort men med små borde og rigtig marokkansk indrettet. Desværre var det denne aften for koldt til at indtage middagen tagterrassen. Det ville helt sikkert, have trukket op i vores anmeldelse af Bazaar Cafe.

Middag på Bazaar Cafe - Marrakesh, Marokko

Middag på Bazaar Cafe - Marrakesh, Marokko

Drikkevarer og bestilling

Vores tjener kom straks med menukortet og spurgte om vores ønsker til drikkevarer. Vi blev overrasket over, at vi kunne få alkohol på Bazaar Cafe, hvilket er usædvanligt i et muslimsk land. Så jo, det skulle vi og der blev bestilt to cocktails og en flaske hvidvin.

Årsagen til vores valg af Bazaar Cafe var muligheden for at kunne bestille tapas, så efter lidt tid blev vi enige om at vores middag kun skulle bestå af disse små retter. Men udover tapas serveres der også almindelige hovedretter på restauranten der primært er forskellige slags marokkanske tajine.

Middag på Bazaar Cafe - Marrakesh, Marokko

Middagen

Vi bestilte vores forretter som var: Pomme frites, oliventapanade, humus, bruschetta, falafel, tortilla og stegte aubergine med brød til. Vores brød til disse retter var lunt og smagte skønt.

Tortillaen var velsmagende ligesom de stegte auberginer var ok, men derudover var resten ikke særlig godt. Oliventapanaden var for salt med en del olivensten og egentlig ikke spiselig. Humusen var varm, underligt med varm humus og den var ikke ordentlig blendet, så der var klumper i den. Desuden var der for lidt olie og hvidløg i den, så en middelmådig oplevelse og det vil bestemt trække ned i vores anmeldelse.

Bruchettaen var tilsat alt for meget timian, så de fik en dårlig smag og smagte ikke det mindste af tomat. Falaflerne virkede som de var taget direkte fra dybfrosten og ikke til at være “hjemmelavet” men de smagte faktisk ok.

Middag på Bazaar Cafe - Marrakesh, Marokko

Middag på Bazaar Cafe - Marrakesh, Marokko

Anmeldelse af Bazaar Cafe

Vores bestilte drikkevarer, både cocktails og hvidvin var rimelig gode. Men måske ramte vi restauranten på en dårlig dag, for maden var en blandet oplevelse. Der var få højdepunkter men overordnet var maden ikke tilfredsstillende. Samtidig var prisen højere end vi ellers betalte for god mad andre steder i byen.

Så samlet set, kan vi desværre ikke i vores anmeldelse af Bazaar Cafe ikke anbefale, at vejen lægges fordi for at spise tapas. Bazaar Cafe er også et billede på, at Tripadvisor godt kan tage fejl, her ligger restauranten næsten i top, med masser af gode anmeldelser.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.