Anmeldelse af Block House – Rostock, Tyskland

Anmeldelse af Block House som er et steak house der ligger centralt i Rostock. Der er som regel masser af gæster på stedet, så det er en god idé hvis du bestiller bord. Der er selvfølgelig mulighed for at sidde indenfor men der er også en overdækket terrasse, så du dermed også kan sidde udenfor.

Block House, Rostock Tyskland

Block House, Rostock Tyskland

Lokalet

Den overdækket terrasse er lidt hævet over gadeniveauet og her kan du sidde og have udsigt til gågaden, menneskerne og nyde Rostock by. Vi besluttede hurtig at vi ville spise vores middag på Block House, da vi opdagede at vi faktisk kunne få et bord udenfor.

Menukortet og bestillingen

Vi fandt vores bord og den venlige tjener spurgte til vores ønsker og vi talte lidt med hende om udvalgte og derefter besluttede vi ,hvad vi ville bestille. Vi bestilte selvfølgelig en bøf og i vores bestilling var der også inkluderet salat, hvidløgsbrød og en bagekartoffel.

Vi bestilte desuden en flaske hvidvin til vores middag og det var dejligt, at den blev serveret i en flaskeafkøler, så vi havde muligheden for at kunne få koldt vin under hele middagen. Bestemt noget der trækker op i vores anmeldelse af Block House.

Block House, Rostock Tyskland

Maden

Indenfor blev salaten blandet for os og vi havde mulighed for at vælge imellem flere forskellige dressinger. Salaten var frisk og smagte ok dog uden at være noget særligt.

Vi fik vores bøf, som var perfekt tilberedt efter vores ønske med en stor bagekartoffel som ikke var kogt først. Den havde kun været en tur i ovnen så derfor smagte den rigtig godt. Kartoflen var med cremefraiche og vi fik også serveret en ekstra lille skål med cremefraiche. Der var desuden et brød med hvidløgs smør.

Block House, Rostock Tyskland

Anmeldelse af Block House

Priserne var rimelige og konceptet virkede fint. Bøffen var fantastisk, så vi kan bestemt godt anbefale Block House hvis du er bøftrængende, så derfor giver vi en rimelig god anmeldelse af Block House.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.