Anmeldelse af Cafe Auto – København, Danmark

Anmeldelse af Cafe Auto som blev besøgt en formiddag med andre gøremål i København. Vi kørte lidt rundt og farede vel egentlig nærmest vildt, da vi stødte på Cafe Auto. Den ligger på et hjørne i Griffenfeldsgade, på det pulserende Nørrebro hvor vi var heldige at finde en parkeringsplads i nærheden.

Café Auto - København, Danmark

Café Auto - København, Danmark

Lokalet

Udefra ser Cafe Auto rigtig hyggelig ud og vi blev bestemt ikke skuffet da vi trådte indenfor. Der var dejligt varmt og virkede rigtig hyggeligt, på denne frostklare vinterdag. Indretningen er med træborde og stole, der var en del hyggekroge og levende lys på bordene. Vi kunne vælge et bord, hvor vi kunne sidde indenfor og kigge på livet i gadebilledet udenfor.

Café Auto - København, Danmark

Café Auto - København, Danmark

Café Auto - København, Danmark

Drikkevarer

Vi fandt hurtigt en plads inde i Cafe Auto og fik et menukort, af den meget venlige tjener. Vi bestilte lidt at drikke, en kop kaffe og en anden varm drink med det søde navn Snueknuser. Snueknuser er varm hyldeblomst med ingefær og lime, som smagte overraskende godt.

Café Auto - København, Danmark

Maden på Cafe Auto

Vi skulle også have lidt at spise, så den ene af os blev fristet af en stor morgenmadstallerken og den i selskabet en burger.

Morgenmadstallerken

Morgenmadstallerken var et blødkogt æg med karse, der var to skiver ost, en fårebrie, en pølse, lidt frugt som bestod af grapefrugt og passionsfrugt. Et lille glas med skyr som var toppet med havtornsirup og et par amerikanske pandekager. Der blev serveret en brødkurv til med rugbrød, ristet hvedebrød, smør og Autos hjemmelavet syltetøj hvilet jo altid er medvirkede til en god anmeldelse af Cafe Auto.

Kvalitet var bare i top, tingene på tallerken var nøje udvalgt og derfor af en rigtig god kvalitet og det var en meget velsmagende oplevelse. En rigtig god morgenmadstallerken. Det eneste minus var æggets kogetid som kun var et par minutter, og dermed efterlod en flydende klar hvide, hvilet vi ikke bryder os om.

Café Auto - København, Danmark

Café Auto - København, Danmark

Café Auto - København, Danmark

Burgeren

Burgeren var oksekød tilsat røget spæk, Autos BBQ sause, mayo, syltede rødløg, tomat og salat. Dertil var der pomfritter med tilhørende basilikum mayo. En super velsmagende burger, hvor især de syltede rødløg var en behagelig og velsmagende overraskelse. Pomfritterne var yderst veltilberedte og basilikum mayoen var anderledes og forfriskende. At der var tilsat  røget spæk i oksekødet gav selvfølgelig burgeren mere smag, men den røgede smag, blev hurtigt for meget af det gode.

Café Auto - København, Danmark

Café Auto - København, Danmark

Anmeldelse af Cafe Auto

Vi havde en god oplevelse og vores anmeldelse af Cafe Auto er derfor positiv. Vi fik god service og velsmagende mad i hyggelige omgivelser. Bestemt et sted vi gerne vil besøge igen og vi var glade for at vi farede vildt og fandt denne perle på Nørrebro.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.