Anmeldelse af Comfort Inn & Suites – Page, USA

Anmeldelse af Comfort Inn & Suites som blev vores valg for overnatning i Page. Vi skulle bare have et overnatningssted og udvalgte af dem var ikke så store. Vores valg af Comfort Inn & Suites var primært pga. den centrale beliggenhed og fordi det ligger tæt på Antelope Canyon, som vi skulle besøge den efterfølgende dag.

Comfort Inn & Suites, Page AZ

Check in

Comfort Inn & Suites så ikke ud af noget særligt, da vi nærmede os stedet. Bygningen i sig så velholdt ud men stedet ligger midt ude i ingenting. Vi parkerede bilen på en af de gratis parkeringspladser og tjekkede ind. Indtjeningen foregik hurtigt, uden så meget snak og snart havde vi vores nøgler til vores værelser.

Værelset

Vi fik værelser som lå på første sal. Det indeholdte 2 queen size senge, et skrivebord med stol, lænestol og mulighed for opbevaring. Der var desuden køleskab, mikroovn, Wi-Fi og muligheden for at lave kaffe/te. Der var et stort badeværelse med kar og dermed øvelsen op i karet for at bruse dig.

Hele værelset virkede meget velholdt og nyt. Indretningen var optimal og det var ret hyggeligt af et motel af være.

Faciliteter

Der er desuden en opvarmet indendørs swimmingpool med hot top på stedet. Gæstevaskeri mod egen betaling og et fitnessrum.

Morgenmad

Der var inkluderet morgenmad i vores ophold. En morgenmad der var rimelig god med brød, æg, yoghurt, frugt, lidt kage og kaffe/te.

Comfort Inn & Suites, Page AZ

Comfort Inn & Suites, Page AZ

Comfort Inn & Suites, Page AZ

Anmeldelse af Comfort Inn & Suites

Samlet havde vi et udmærket ophold, selvom det var meget kort. Det er dog forholdsvis dyrt uden det på nogen måde var luksus. Men da vi ikke havde et særligt stort udvalg i højsæsonen, var det for os et godt valg. Vi nød meget at hotellet var meget rent og nyt. Vi kan derfor kun give positive anmelder til anmeldelse af Comfort Inn & Suites.

Vi giver 3 stjerner ud af 5 mulige.

  • Ophold 1 nat.
  • Rejsetidspunkt juli.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.