Anmeldelse af Dambar Steakhouse – Kingman, USA

Anmeldelse af Dambar Steakhouse, som udefra ikke ud særligt. Stedet ligner nærmest et skur udefra, der ikke er blevet vedligeholdt i mange år og da vi kom indenfor blev stedet ikke mindre underligt. Indenfor har de masser af ragelse hængende og ved indgangen står en papfigur af John Wayne. Hvorfor synes man lige, det ser godt ud?

Middag på Dambar Steakhouse - Kingman, USA

Middag på Dambar Steakhouse - Kingman, USA

Middag på Dambar Steakhouse - Kingman, USA

Lokalet og bestilling

Selvom der stod og var en masse underlige ting, som de havde prøvet at putte ind på stedet, virkede det underligt nok hyggeligt. Der var indenfor i restauranten de sædvanlige træborde og stole i bedste westernstil. Måske prøver de at lave stedet autentisk, men for os virkede det ikke særlig troværdigt.

Vi fik anvist et bord af den meget venlige tjener og vi spurte lidt til maden. På tjenerens anbefaling besluttede vi os for det mest solgte som er en menu med salat til forret, forskelligt kød til hovedret og en dessert. Vi håbede bare på at vi ville få en god steak.

Middag på Dambar Steakhouse - Kingman, USA

Forret

Vi fik først en salat, hvor vi huskede at få dressingen ved siden af. Hvis vi ikke husker at sige det i USA vil hele salaten have svømmet i den. Men som ret, var det en meget kedelig salat, ikke noget særligt og meget kønsløs med underlige stegte stykker tortillas i. Hvornår nu det? Så giv da brødet ved siden af.

Hovedretten

Til hovedret fik vi både en steak og barbecue marinet ribben, tilbehøret til denne ret var en bagekartoffel med cremefraiche og forårsløg. De enkelte dele var godt tilberedt og smagte af noget. Det var måske lige lovligt meget kød efter vores mening, men smagen var god og hovedretten løftede hele oplevelse.

Dessert

Til slut af vores middag fik vi serveret dessert. Den bestod af varme æbler der var puttet i en mærkelig dej skål og overhældt med masser af dåse flødeskum og karamel. Det var faktisk ikke særlig lækkert! Den forblev uberørt og vi heller have undværet den

Middag på Dambar Steakhouse - Kingman, USA

Middag på Dambar Steakhouse - Kingman, USA

Middag på Dambar Steakhouse - Kingman, USA

Anmeldelse af Dambar Steakhouse

Det var ikke en gourmet mad oplevelse, mere et måltid mad til rimelige penge. Det var så fyldt med amerikanske kitschede ting, som jo altid er en sjov oplevelse. Der var masser af hyggelig stemning og en god service med lækkert kød. Helheds oplevelse blev også kun bedre, da vi forlod stedet og fik fornøjelsen af en smuk solnedgang.

Kingman - Arizona, USA

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.