Anmeldelse af Emirates Business Class

Vores anmeldelse af Emirates Business Class. De havde ændret flytype på vores hjemrejse fra Dubai, som medførte et mindre fly, men held i uheld. Det viste det sig, at være meget heldigt for os, for vi blev opgraderet til Business Class. Vildt, vi fik to sæder der kunne lægges ned til en flatbed.

Emirates Business Class, Dubai – København (flyvetid 6:40 timer)

Emirates

Sæderne på Emirates Business Class

Der var masser af benplads, sæderne var lækre brede, der var en stor skærm med masser af udvalg i filmudvalg og selvfølgelig lækre hørertelefoner. Der var lagt pudder med rigtig betræk på og tæppe til os i sædet. Selvfølgelig blev der serveret champagne til os lige efter vi havde sat os.

Der var tre sæder ved siden af hinanden og vi sad forrest i flyet. Imellem sæderne, var der mulighed for at slå en afskærmning op til naboen, så du kunne sidde helt uforstyrret. Sæderne kunne lægges helt ned til en flatbed. Den rene luksus at flyve Emirates Business Class.

Emirates

Emirates

Emirates

Forplejning på Emirates Business Class

Imens vi drak vores Champagne, fik vi udleveret to menukort. Der var et kort over maden og det andet gav os flere valgmuligheder i forhold til vin og cocktails. Selvom vi ikke er direkte store vinkendere, kunne vi se at der var flere valgmuligheder af gode vine.

Imens vi sad i de store behagelige sæder og læste menukortene igennem, fik vi serveret varme nødder med en cocktail. Herefter var det tid til spisning og vi fik et lækkert tre retters middag, som blev behageligt afsluttet med kaffe og chokolade. Ret lækkert for det var på rigtige tallerkener, med rigtig bestik og stofserviet.

Emirates

Emirates

Anmeldelse af Emirates Business Class

Servicen og kvaliteten var i top og gennemsyret af den høje standard, du næsten altid oplever i Mellemøsten. Det eneste som er uklædelig hos Emirates, er kabinepersonalets uniform. Den er holdt i en kedelige sandfarve og kvindernes hat, er da bare for underlige og ikke særlig anvendelige eller klædelige.

Men samlet var Emirates Business Class en rigtig god oplevelse og indeholdt alt den luksus der kan forbindes med Business Class, så det var en meget behagelig hjemtur vi havde.

Emirates Business Class er luksus i luften.

Følg rejsebloggen OnTrip.dk på FACEBOOK, INSTAGRAM og TWITTER.

Abonner på OnTrip.dk via e-mail og få de sidste opdateringer.